REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Už Prezidentą pašte pradėsime balsuoti antradienį, birželio 22-ąją. Per Jonines ši įstaiga nedirbs. Balsavimas paštu baigsis penktadienį, birželio 25-osios vakare“, - sakė Vyriausiosios rinkimų komisijos pirmininkas Zenonas Vaigauskas.

REKLAMA
REKLAMA

„Bet kuriame Lietuvos pašto skyriuje galima balsuoti antradienį, trečiadienį, - aiškino Klaipėdos apskrities centrinio pašto direktoriaus pavaduotoja Adolfina Mackevičienė. - O penktadienį - tik savo apskrities pašto skyriuje. Pavyzdžiui, į Kauną išvykęs klaipėdietis birželio 25-ąją šio miesto pašte balsuoti nebegalės.“

REKLAMA

„Atvykus balsuoti į paštą ar į savo rinkimų apylinkę greta asmens dokumento reikia turėti ir rinkėjo pažymėjimą. Antrajam turui rinkėjų pažymėjimai bus išdalinti sekmadienį, pirmadienį, - kalbėjo Z.Vaigauskas. - Išvykus ilgesniam laikui į kitą miestą, rajoną rinkėjo pažymėjimą galima gauti tų vietovių rinkimų komisijose, kurios yra įsikūrusios savivaldybių pastatuose. Toks pažymėjimas, gautas svetimoje rinkimų apygardoje, tiks balsuoti tik pašte, jei iki birželio 27-osios negrįšite namo“.

Išvykusiems Z.Vaigauskas pataria pasirūpinti rinkėjų pažymėjimais pirmadienį, antradienį. Beje, rinkėjo pažymėjimą galima gauti ir internetu, kaip ir pirmajame ture.

Vigantas DANILAVIČIUS

“Klaipėda” (http://www.klaipeda.daily.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų