REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lažybų dalyviai didžiausias pinigų sumas stato už kandidatus į Prezidento postą - Valdą Adamkų, Petrą Auštrevičių ir Viliją Blinkevičiūtę.Lažybų punktuose didžiausia pastatyta suma yra už V. Adamkų ir siekia 1, 5 tūkst. litų.

REKLAMA
REKLAMA

Lažybų bendrovės "TopSportas" lažybų organizatorius Donatas Pasvenkis Eltai penktadienį sakė, jog prieš šiuos Prezidento rinkimus žmonės lažybose dalyvauja kur kas aktyviau nei iki šiol vykusiose kitose "rinkimų" lažybose.

REKLAMA

Bendrovės "Orakulas" bukmekerių skyriaus vadovas Arūnas Mickevičius teigė, jog lažybų dėl šių rinkimų aktyvumą galima būtų lyginti su lažybomis dėl Rolando Pakso apkaltos, kurios taip pat buvo gana populiarios.

Už V. Adamkų, P. Auštrevičių bei už V. Blinkevičiūtę, kaip už galimus Prezidento rinkimų laimėtojus, statomos didžiausios sumos. "Orakulo" lažybų punktuose didžiausia pastatyta suma būtent už V. Adamkų siekia 1, 5 tūkst. litų. Šių kandidatų šansus laimėti rinkimus geriausiai vertina ir patys lažybų organizatoriai, nustatydami atitinkamus lažybų koeficientus, lemiančius išlošimo dydį.

REKLAMA
REKLAMA

V. Adamkaus koeficientas visuose lažybų punktuose mažiausias - svyruoja nuo 1,22 iki 1,35. Tai reiškia, kad šiuo atveju statantieji už V. Adamkų turi didžiausias galimybes išlošti, tačiau ir išlošimo suma šiuo atveju būtų mažesnė. Jei lošiantysis atspėtų rinkimų rezultatą, jo pastatytoji suma būtų dauginama iš minėto koeficiento.

Lažybų organizatoriai sako koeficientus nustatantys atsižvelgdami į visuomenės nuomonių apklausas bei į lažybų dalyvių aktyvumą ir jų "statymus".

Didžiausi lažybų koeficientai kol kas skiriami Kazimirai Prunskieniei ir Česlovui Juršėnui, t.y. šių kandidatų šansai laimėti rinkimus vertinami blogiausiai. Už šiuos kandidatus ir statančiųjų lažybose - mažiausiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau, kaip sakė "Orakulo" atstovas A. Mickevičius, R. Paksui pareiškus paramą K. Prunskienei, pastarosiomis dienomis pasirodė ir daugiau statančiųjų už šią kandidatę.

Pasak bendrovės "Omnibetas" lažybų tarpininko Mindaugo Stanelio, lažybos dėl Prezidento rinkimų rezultatų gal būtų dar aktyvesnės, jei ne artėjantis Europos futbolo čempionatas. Be to, sporto įvykiai, anot bukmekerių, yra ir lengviau prognozuojami nei politiniai įvykiai.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų