REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po didžiausio mažmeninės prekybos tinklo UAB "VP Market" vadovo ir skandinavų bendrovės BBH, Lietuvoje valdančios UAB "Švyturys - Utenos alus", prezidento susitikimo sutarta, kad alaus darykla kitos savaitės pradžioje pateiks sprendimą dėl savo tolesnio bendradarbiavimo.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu "VP Market" Baltijos šalyse nepriima visų trijų BBH alaus daryklų produkcijos. Užvakar "Stikliuose" vykusiame susitikime, kuriame dalyvavo ir Tomas Kučinskas, "Švyturio - Utenos alaus" generalinis direktorius, konfliktuojančios bendrovės taikos pypkės neišrūkė.

REKLAMA

Ignas Staškevičius, "VP Market" generalinis direktorius, neslepia, kad tokiu lygiu su tiekėju, kai jam šiuo atveju atstovauja pats BBH prezidentas Kristianas Ram-Šmitas (Christian Ramm-Schmidt), bendrauja pirmą kartą ir laiko pirmuoju žingsniu konflikto išsprendimo link.

Pasak jo, įmanomi du variantai: toliau dirbti pagal neseniai pasirašytą metinę sutartį arba pasirašyti naują, tačiau abiem atvejais aludariai turi atsakyti į visus klausimus ir paaiškinti visuomenei, kas nutiko.

REKLAMA
REKLAMA

Saulius Galadauskas, BBH korporatyvinių reikalų direktorius Baltijos šalims, informuoja, kad kitą pirmadienį bendrovė priims sprendimą dėl tolesnio bendradarbiavimo su vienu didžiausių savo pirkėjų.

Nepaisant kilusio konflikto ir to, kad aiškintis su prekybininkais teko atvykti pačiam BBH prezidentui Kristianui Ram-Šmitui, T. Kučinsko kėdė nesubraškės, o bus pakeista nauja. Liepos viduryje naujuoju "Švyturio - Utenos alaus" vadovu taps Rolandas Viršilas, o T. Kučinskas bus šios bendrovės valdybos pirmininkas ir "BBH Baltic" prezidentas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų