REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos radijo (LR) transliuojamą laidą “Savaitės komentaras” teigia klausantys 29,2 proc. šalies gyventojų, didžiajai daugumai jų (81 proc.) svarbiausias laidos privalumas yra komentuojamos temos aktualumas.

REKLAMA
REKLAMA

Tokias išvadas pateikė Rinkos analizės ir tyrimų grupė (RAIT),  birželio 10-12 d. atlikusi reprezentatyvią 1053 Lietuvos gyventojų nuo 16 iki 74 metų anketinę apklausą.

REKLAMA

Pasak Lietuvos radijo direktoriaus Rimgaudo Geleževičiaus, šios nepriklausomos apklausos rezultatai yra LR žurnalistų bei laidos bendraautorių pastangų ir profesionalaus darbo įvertinimas - “iš tiesų, siekiame pateikti savo klausytojams kuo platesnę įvairių nuomonių pynę, padėti adekvačiai suvokti nūdienos problemas”.

R.Geleževičius teigia, kad “Lietuvos radijas ir ateityje sieks ne tik kuo greičiau ir išsamiau informuoti apie šalies ir pasaulio įvykius, bet pasitelkęs geriausius Lietuvos analitikus ir komentatorius, stengsis tuos įvykius kuo giliau ir suprantamiau analizuoti, įprasminti bei išryškinti svarbiausias tendencijas.”

REKLAMA
REKLAMA

Informacinės, analitinės laidos “Savaitės komentaras” metu žinomi šalies politologai, politikos bei ekonomikos apžvalgininkai ir ekspertai pristato svarbiausius Lietuvos ir pasaulio įvykius, komentuoja politikos aktualijas, ekonomikos tendencijas, kultūros reiškinius, įvairius skandalus.

Nuolatiniai laidos bendraautoriai yra politologas Lauras Bielinis, politikos apžvalgininkai Virginijus Savukynas, Audrius Matonis, Aušra Lėka, Audrius Bačiulis, Ferdinandas Jansonas, Vladimiras Laučius, ekonomikos ekspertai Romas Lazutka, Ramūnė Sotvarienė, Ramūnas Vilpišauskas, Arūnas Brazauskas, rašytojas Markas Zingeris ir daugelis kitų.

Laida Lietuvos radijo bangomis tiesiogiai transliuojama šiokiadieniais nuo 13.50 val. (kartojama kitą dieną 8.05 val.) ir sekmadieniais nuo 8.05 val.

Su “Savaitės komentaru” galima susipažinti ir interneto svetainėje www.lrt.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų