REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien vyksiančioje Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) taryboje partijos vadovai pradės rengtis suvažiavimui, numatytam vasario mėnesį. Tačiau kai kurie liberalcentristai jau dabar garsiai reikalauja, kad partijos pirmininkas Vilniaus meras Artūras Zuokas dar prieš tai atsisakytų LiCS vadovo posto.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Zuokas interviu “Lietuvos žinioms tvirtino nepadaręs tokių klaidų, dėl kurių turėtų atsistatydinti iš pirmininko pareigų nesibaigus dvejų metų kadencijai.

REKLAMA

Paklaustas, kas, jo nuomone, skaldo liberalcentristus, Zuokas sakė: "Labai aiškiai matyti iš pareiškimų, kurie šiandien yra ganėtinai vieši. Manau, kad pirmiausia Eugenijus Gentvilas turėtų atsiprašyti partijos kolegų, taip pat, be abejo, ir manęs, kaip partijos pirmininko, už savo pareiškimus, kurie yra paprasčiausiai melagingi ir labai nekorektiški kolegų atžvilgiu".

Kaip rašė “Lietuvos žinios”, Gentvilas yra pareiškęs, kad Zuoko problemos jau tapo LiCS problemomis, o partiją žmonės net vadina "vagių partija".

REKLAMA
REKLAMA

"Nesuprantu ir tokių veiklos metodų, kurie buvo panaudoti prieš kurį laiką, kai ponai Glaveckas, Steponavičius ir Auštrevičius vienareikšmiškai pasiūlė man atsisakyti partijos pirmininko posto bei tai tam tikromis formomis sieti su stabilumu Vilniaus miesto taryboje", - tvirtino LiCS pirmininkas.

Plačiau skaitykite “Lietuvos žiniose”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų