REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK laidos „Myli…nemyli…“ vedėja Livija Gradauskienė nusprendė mesti iššūkį tarptautiniame „Baimės faktoriuje“ dalyvavusiems lietuviams. „Įdomu būtų pabandyti“, - nusprendė Livija, pasižiūrėjusi pirmąsias šio ekstremalaus išbandymų šou serijas.

REKLAMA
REKLAMA

LNK, suprasdama, kad Livija ne ką mažiau graži, protinga, bei sportiška nei „bavaras“ Juozas Liesis, nusprendė, kad ši drąsi moteris galėtų apginti Lietuvos garbę ir būti Lietuvos šypsenėle Rusijos platybėse.

REKLAMA

„Pastebiu, kad man nuolat klijuoja pleputės, kūmutės etiketę. Tai tebuvo vienas mano vaidmenų, o dabar pasitaikė proga padaryti tai, ko nesiimtų eilinė kūmutė, - sako Livija. - Jei kas manė, kad aš tik mezgu, marinuoju agurkus, žiūriu serialus ir pletkinu su kaimynėmis, gal dabar galvos, kad laipioju lėktuvo sparnais ir ragauju sliekus“.

Pasak žurnalistės, nereikia užsisėdėti vienoje vietoje. „Ekstremalūs įspūdžiai besitęsiantį gyvenimą, jei jis po visko tęsis, nušvies kitom spalvom, - juokauja Livija. - Aštrūs įspūdžiai bus šaltas dušas mintims ir kūnui. Po tokių ekstremalių potyrių aiškiau supranti, kas gyvenime tikra, o kas - tik smulkmenos“.

REKLAMA
REKLAMA

Livija sako, kad dalyvauti „Baimės faktoriuje“ jai įdomu kaip televizijos žmogui. „Niekada nesu dalyvavusi laidoje kaip paprastas dalyvis, dažniau būdavau eterio šeimininkė. Kartais labai maga sužinoti, kaip jaučiasi žmogus, atėjęs į televiziją ir žaidžiantis pagal jos primestas taisykles,o ypač pagal ekstremalaus žaidimo taisykles“.

Iki šiol ekstremaliausias poelgis Livijos gyvenime buvo… ištekėti. „O jei rimtai, ekstremaliausia, kaip kiekvienai moteriai, man buvo gimdyti. Dabar manau, kad gimdymas neprilygs jokiam vaikščiojimui lėktuvo sparnais ar kokių bjaurasčių valgymui. O kaip yra iš tikrųjų, pasakysiu, kai grįšiu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Myli…nemyli…“ vedėja įsitikinusi, kad nė viena rungtis nėra neįveikiama, jei psichologiškai nusiteiki. „Aišku, bėgimo rungtyje neaplenkčiau net žiguliuko, - juokėsi Livija, - bet kokiam vabalui galvą nukąsčiau, jei jis pasišaipytų iš Lietuvos komisarės Europos komisijoje. Jei rimtai, pasižiūrėjau kelias laidas ir pagalvojau, kad man baisu. Bet kartu ir įdomu“.

Livijos vyras Marijus palaiko žmonos pasiryžimą , tačiau neslepia susirūpinimo dėl pavojingos kelionės: „Jis, aišku, visaip buria, kad man tik netektų pereiti dviejų rungčių siaubo ir kautis žiauriausioje finalo rungtyje. Tad jei man nepasiseks - bent jau turėsiu ką kaltinti“, - kaip visada šmaikštauja Livija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų