REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mintimis apie Lietuvos ketvirtfinalio varžovus Kinijos rinktinę su “Omni laiko” žurnalistu pasidalino sporto komentatorius Linas Kunigėlis.

REKLAMA
REKLAMA

“Jeigu kinai sugebėjo aplošti serbus, vadinasi jie irgi yra neblogi. Negalima galvoti, kad lengvai nugalėsime, nes bus kaip serbams. Varžovai neturi ką prarasti, žais atsipalaidavę. Nereikia iškart mąstyti apie pusfinalį, pirmiausia laukia Kinija”.

REKLAMA

Paklaustas apie Jono Kazlausko faktorių, L.Kunigėlis atsakė, jog tai, kad šis treneris pažįsta visus Lietuvos krepšininkus, turės įtakos, tačiau ji nebus lemtinga. “Trenerio sumanymai pasiteisina tiek, kiek juos įgyvendina atlikėjai. Kas iš to, kad žinai, jog Macijauskas gerai meta – jį dar reikia uždengti.”

Sporto komentatoriaus manymu, kinų pergalė prieš Serbiją ir Juodkalniją galima vadinti didžiausia olimpiados sensacija. “Serbai retai kada pastaruoju metu pralaiminėdavo lemiamas dvikovas. Netgi JAV pralaimėjimas Puerto Rikui buvo mažesnė sensacija, nes tos rungtynės nieko nelėmė. O pasaulio čempionai dabar kovoja dėl garbingos vienuoliktos vietos”.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos rinktinės aukštaūgis Kšištofas Lavrinovičius prisipažino, kad jį nustebino faktas, jog žaisti tekti su Kinija. “Manėme, kad tai bus italai arba serbai. Yao Mingas? Ruošiamės prieš jį žaisti ir padėsime vienas kitam. Manau, kad viskas bus gerai”.

Krepšininkas sutiko, jog Jonas Kazlauskas turi nemažai informacijos apie Lietuvos rinktinę, tačiau patikino, kad tai jiems nepadės.

Vienas iš patikimiausių rinktinės snaiperių Arvydas Macijauskas taip pat tikino, jog varžovai jam yra kiek netikėti. “Tikėjausi, kad serbai juos nugalės. Bet kokiu atveju, komanda nebloga, nes dar nugalėjo ir Naująją Zelandiją. Ruošiamės rimtai, žaisime kaip ir prieš kiekvienas rungtynes”.

Komentuodamas savo žaidimą olimpiadoje A.Macijauskas kalbėjo: “Būna ir geresnių pasirodymų, bet dabar svarbiausia, kad laimi komanda”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų