REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien (09.22) iš komandiruotės Maskvoje grįžusi laidos "Atvirai" kūrybinė grupė parsivežė išskirtinių interviu su žymiais Rusijos politikos ir šou verslo atstovais.

REKLAMA
REKLAMA

Laidą kuriančios agentūros "Concept Events & Media" darbuotojai Rusijos sostinėje nufilmavo penkias garsias asmenybes: Rusijos liberaldemokratų (LDPR) partijos lyderį Vladimirą Žirinovskį, dainininkę Valeriją, ekscentriškąjį šou verslo atstovą Šurą, ilgą laiką Lietuvoje gyvenusią aktorę Tatjaną Liutajevą bei futbolo komandos "Maskva" žaidėją iš Lietuvos Rolandą Džiaukštą. Daugelis iš šių žmonių dar niekada nebuvo filmuojami lietuvių žurnalistų.

REKLAMA

"Išskirtinį Vladimiro Žirinovskio interviu Lietuvos žiūrovai pamatys pirmą kartą. Nesitikėjome tokio šilto sutikimo ir tokių atvirų pasakojimų", - sakė laidos "Atvirai" autorė Ligita Žakevičienė.

Pasak jos, sukurti draugišką atmosferą padėjo ir netikėtos lauktuvės iš Lietuvos. V. Žirinovskiui kūrybinė grupė padovanojo lietuviškos degtinės "Gediminas" butelį. "Visos grupės vardu įteikdama gėrimą, Vladimirui pusiau juokais pasakiau, jog tai kyšis ir paprašiau, ištikus nelaimei, pagelbėti Lietuvai. Jam patiko mūsų atvirumas. Ir patys gavome jo firminės degtinės "Vladimir Žirinovskij" butelį bei kitų suvenyrų", - teigė L. Žakevičienė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji sakė, kad BTV kanalu rodomos laidos žiūrovai bus nustebinti. Rusijos LDPR partijos vadovas kalbės ne tik apie politiką, bet atskleis ir savo asmeninio gyvenimo smulkmenų.

"Pokalbiui su temperamentingu pašnekovu ruošėmės išskirtinai. Iš p. Žirinovskio tikėjomės ir atsisakymų komentuoti tam tikras temas ir net interviu nutraukimo, mat esame girdėję, kad jis gali taip pasielgti. Tačiau išgirdome tokių atvirų pasipasakojimų apie jo mylimąsias ir asmeninį gyvenimą, jog nežinojome, ar verkti, ar juoktis iš nuostabos", - sakė L. Žakevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Interviu buvo filmuojamos Rusijos Dūmoje. Viso pokalbio metu vaizdo kameros buvo nukreiptos ne tik į V. Žirinovskį, bet ir į jį kalbinančią ir filmuojančią kūrybinę grupę. "Saugumo reikalavimai Dūmoje yra ypatingai griežti. Tam, kad vėliau neiškreiptume gautos informacijos, buvo įrašinėjamas kiekvienas mūsų žodis ir viskas filmuojama iš šalies", - sakė laidos "Atvirai" prodiuserė Teresa Zibolienė.

Kiti reportažų herojai, anot L. Žakevičienės, taip pat šokiravo atvirumu. "Mums labai pasisekė. Daugelis gyvenimo būdo laidų kūrėjų tokius reportažus svajoja nufilmuoti bent keletą kartų per metus. Mums pavyko gauti penkių garsenybių intriguojančius pasakojimus iš karto", - teigė ji.

Laidos "Atvirai" kūrėjai jau rengia ir kitų garsių užsienio asmenybių portretus. Laida "Atvirai" yra rodoma kiekvieną antradienį BTV kanalu 19.10 val. Laidą veda Dalia Michelevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų