REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

“Microsoft” pareiškė, kad siekdama tesėti pažadą iki kitų metų pradžios pateikti “Longhorn” “beta” versiją turės atsisakyti kai kurių anksčiau planuotų būsimos OS savybių. Tačiau “Windows” produktų vadovo Grego Sullivano teigimu bendrovė neketina apkarpyti “Longhorn” vizijos, su kuria praėjusį spalį buvo supažindinti “Microsoft Professional Developers Conference” (PDC) forumo dalyviai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak jo, esminių būsimosios operacinės sistemos privalumų nebus atsisakyta - tiesiog peržiūrimos svarbiausių darbų, kuriuos būtina atlikti, kad vartotojai produktą gautų laiku, apimtys.

REKLAMA

G. Sullivanas atsisakė nurodyti, kokių konkrečiai “Longhorn” savybių, apie kurias buvo skelbiama anksčiau, nebus galutinėje OS versijoje. Pasak jo, išsamesnė informacija apie tai bus paskelbta prieš pasirodant “Longhorn” “beta” versijai, kuri turėtų būti išleista 2005 m. pradžioje.

Nepriklausomos tyrimų bendrovės “Directions on Microsoft” (http://www.directionsonmicrosoft.com) vyriausiasis analitikas Michaelas Cherry teigia, kad “Microsoft” dėl laiko stokos yra priversta atsisakyti kai kurių “Longhorn” ypatybių, tačiau tokią naujieną vadina geru ženklu - esą jis patvirtina, kad “Microsoft” pradėjo realiai vertinti savo galimybes per nurodytą laiko tarpą atlikti užsibrėžtus darbus.

Manoma, kad viena iš planuojamų “aukų” galėtų būti naujoji failų sistema “WinFS”, kurią PDC konferencijos metu Billas Gatesas pavadino “šventuoju Graliu”. “Microsoft” artimų šaltinių duomenimis “WinFS” būtų diegiama tik į “Longhorn” “Professional” versijas. Namų vartotojai gali būti priversti tenkintis ir kitais apribojimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų