REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gražioji Holivudo aktorė Charlize Theron kritikuoja žmones, kurie vertina aktorius pagal grožį. Išgirdusi kalbas, neva “Oskaro” apdovanojimą ji laimėjusi tik todėl, kad sugebėjo neįtikėtinai pakeisti išvaizdą žudikės vaidmeniui dramoje "Monstras", aktorė iš Pietų Afrikos labai supyko.

REKLAMA
REKLAMA

"Kiekvienas gali tapti bjaurus. Ar manote, kad Kino ir meno akademija apdovanoja žmones tik todėl, kad jie susibjaurojo ? Negi manote, kad Nicole Kidman prisilipdė netikrą nosį filme "Valandos" ir todėl gavo apdovanojimą ? Ji tiesiog velniškai gerai suvaidino", - piktinosi aktorė.

REKLAMA

Tikrais įvykiais pagrįstoje dramoje "Monstras" Charlize suvaidino pirmąją žudikę maniakę Eilyn Vuornos, dėl meilės kitai moteriai nužudžiusią septynis vyrus. Dėl vaidmens aktorei teko pastambėti 13 kilogramų ir nešioti specialų dantų protezą.

"Staiga madų industrija įsėlino į filmų industriją. Buvimas žvaigžde tapo svarbesnis už pačią vaidybą. Aktoriai neprivalo būti gražūs, jie turi perteikti įvairias istorijas, tačiau kažkodėl žmonės pamiršta esmę - patį aktorių darbą", - sakė Charlize Theron.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, labdaringoje Žaliojo kryžiaus tūkstantmečio apdovanojimų ceremonijoje Los Andžele aktorė pasirodė vilkėdama parmatomą juodą suknelę, per kurią matėsi aktorės kelnaitės ir nuogos krūtys.

Už vaidmenį dramoje “Monstras” Charlize Theron jau iškovojo "Auksinio gaublio" ir "Oskaro" apdovanojimus.

Tikrais įvykiais pagrįsta drama “Monstras” jau kino teatruose

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų