REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio 10 d, šeštadienį, Lietuvos televizijos (LTV) laidoje “Lietuvos dainų dešimtukas” antrą kartą iš eilės nugalėjo reperė Luka, kurios atlikta daina “Laukiu nesulaukiu” surinko 108 taškus.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją vietą jau antrą šeštadienį iš eilės iškovojo grupė “16 Hz”, už dainą “Tau mano mintys” gavusi 79 taškus. Į trečiąją vietą pakilo “Mokinukės”, su daina “Pažadai” pelnę 59 taškus.

REKLAMA

Ketvirtoje vietoje liko Viktorijos ir Jacky Mulumba atlikta daina "Šokoladinė diena" (54 taškai), penktoje - “Axis” (52 taškai), šeštoje - Inculto “La gota fria” (45 taškai), septintoje - Irenos Starošaitės “Vasara olia” (36), aštuntoje - Stepo Januškos "Guodėja" (30), devintoje - “Rugiagėlių berniukų” “Saulutė” (26) ir dešimtoje - “Aktorių trio” “Žvėrynas” (23).

LTV studijoje susirinkę žiūrovai palankiai įvertino ir laidoje svečių teisėmis dalyvavusių bei šiemet Eurovizijoje Baltarusijai atstovausiančių Aleksandros ir Konstantino pasirodymą. Tačiau už dueto atliktą dainą “My Galileo” LTV žiūrovų balsai nebuvo skaičiuojami.

REKLAMA
REKLAMA

LTV žiūrovų sprendimu nugalėjusiai Lukai kaip ir kiekvieną šeštadienį buvo įteiktas 1673 litų piniginis prizas, identiškas telefono numeriui 1673, kuriuo laidos metu skambindami melomanai ir nulemia savaitės laimėtoją.

Žiūrovų laidos metu gauti skambučiai ar SMS patenka į vieną iš dešimties grupių: “Aukštaitija”, “Dzūkija”, “Suvalkija”, “Žemaitija”, “Vilnius”, “Kaunas”, “Klaipėda”, “Šiauliai”, “Panevėžys” ir “Kiti”. Kiekvienoje grupėje žiūrovų balsai virsta taškais taip, kaip ir Europoje populiariame dainų konkurse “Eurovizija”: grupės nugalėtojas gauna 12 taškų, antrąją vietą užėmęs - 10 taškų, trečiąją - 8 taškus, ketvirtąją - 7, penktąją - 6, šeštąją - 5, septintąją - 4, aštuntąją - 3, devintąją - 2 ir dešimtąją - 1.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susumavus visose grupėse atlikėjų surinktus taškus gaunamas galutinis savaitės Lietuvos dainų dešimtukas ir išaiškinamas nugalėtojas.

Aštuntąjį laidos “Lietuvos dainų dešimtukas” turą LTV transliuos balandžio 17 d., šeštadienį, nuo 19.30 val. Su šio turo atlikėjais bei jų dainomis galima susipažinti iš anksto Lietuvos radijo laidoje "Muzikinis vidudienis", trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 12.15 val. O interneto svetainėse www.lrt.lt ir www.omni.lt galima iš anksto išsakyti savo nuomonę apie būsimos laidos dalyvius.

REKLAMA

Iki šiol įvykusiuose septyniuose “Lietuvos dainų dešimtuko” turuose po du kartus yra nugalėjusios dainininkės Atlanta ir Luka, po kartą - grupė “Delfinai” bei atlikėjai Lawry ir Eva.

1 Luka - Aš įsimylėjau (111)2 16 Hz - Tau mano mintys (83)3 Viktorija ir Jacky Mulumba - Šokoladinė diena (74)4 Žalvarinis - Alaus alaus (64)5 Inculto - La gota fria (45)6 Mokinukės - Pažadai (33)7 Rolando Janavičiaus - Rytas perone (31)8 Juozo Erlicko - Neikit vaikeliai (28)9 Pusbroliai Aliukai ir sesutė - Raudoni bateliai (29)10 Sati - Tu mano (22)

www.lrt.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų