REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantinės dramos "Monos Lizos šypsena" žvaigždė Maggie Gyllenhaal skundėsi "Teen Hollywood", kad vaidindama vien stiprias moteris vėliau savo per daug teigiamus meilės ryšius nutraukia.

REKLAMA
REKLAMA

26 metų Maggie Gyllenhaal pasakojo, kad sadomazochistės sekretorės vaidmuo filme "Sekretorė" paskatino ją persvarstyti tuometinius jos santykius su vaikinu.

REKLAMA

"Buvau su juo nuo devyniolikos metų, mūsų santykiai buvo puikūs, mylėjome vienas kitą. Tačiau visa tai buvo per daug romantiška ir per daug idealu. Tas vulgarus vaidmuo privertė mane suaugti ir nutraukti šią vaikišką ir tyrą meilę", - pasakojo Maggie.

Vėliau aktorė filmuodamasi romantinėje dramoje "Monos Lizos šypsena" su Julia Roberts suvaidino feministinių pažiūrų koledžo studentę.

Šiuo metu Maggie Gyllenhaal džiaugiasi nauja draugyste su 33 metų aktoriumi Peteriu Sarsgaardu.

REKLAMA
REKLAMA

"Tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Net sustingau jį pamačiusi, todėl įbrukau jam savo telefono numerį", - aktorę cituoja laikraštis "Now".

"Dėkoju Dievui, kad man kliūva stiprių moterų vaidmenys, kurie mane užgrūdina. Baigusi filmuotis "Monos Lizos šypsenoje" jaučiuosi feministiškai nusiteikusi ir dar stipresnė. Vienintelė tokių vaidmenų bėda, kad į juos įsijautusi pamatau, jog mano meilės ryšys kažkoks nebrandus, ir tenka jį baigti", - sakė Maggie Gyllenhaal.

Holivude jau juokaujama, kad tikriausiai po dar vieno tokio vaidmens aktorė atsisveikins ir su Peteriu.

Romantinė drama “Monos Lizos šypsena” kino teatruose nuo balandžio 23 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų