REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos televizijos (LTV) laidoje “Lietuvos dainų dešimtukas” šį šeštadienį, balandžio 10 d., 18.30 val., be tradicinės kovos tarp lietuvių muzikantų dėl geriausios savaitės dainos vardo, žiūrovai išvys šiemet Eurovizijoje Baltarusijai atstovausiančius Aleksandrą ir Konstantiną.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje svečių teisėmis pasirodysiantis duetas pristatys dainą “My Galileo”, kurią atliks ir populiariame Eurovizijos dainų konkurse, kuris vyks gegužę Turkijoje.

REKLAMA

O kovoje dėl geriausios savaitės dainos vardo ir tradicinio piniginio 1673 litų prizo, identiško telefono numeriui, kuriuo skambindami žiūrovai ir nulemia nugalėtoją, šį kartą susikaus:

1. “Mokinukės“2. Viktorija ir Jacky Mulumba 3. “16 Hz”4. “Inculto”“5. Luka6. “Rugiagėlių berniukai”7. Aleksandras Makejevas8. Indraya9. Stepas Januška10. “Aktorių trio”11. Viekšnių kapela “Subatvakaris”12. AXIS13. Willux ir Giedrė14. Irena Starošaitė

REKLAMA
REKLAMA

“Omni laike” galite prognozuoti, kas laimės tradicinį piniginį prizą.

Iki šiol vykusiuose šešiuose “Lietuvos dainų dešimtuko” turuose du kartus yra nugalėjusi dainininkė Atlanta, po kartą - grupė “Delfinai” bei atlikėjai Lawry, Eva ir Luka. Svečių teisėmis laidoje jau lankėsi Maltai Eurovizijoje atstovausiantis Julie ir Ludwigo duetas bei Estijos dainininkė Kerli.

Šį šeštadienį LTV žiūrovams pasirodysiantis 23 metų Aleksandros ir 32 metų Konstantino duetas susibūrė prieš šešerius metus. Dainuodami kartu atlikėjai yra laimėję keletą tarptautinių konkursų, koncertavę Rusijos, Ukrainos, Estijos, Lenkijos ir Vokietijos scenose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų