REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Laikinai einantis ekonomikos plėtros ir prekybos ministro pareigas Germanas Grefas viliasi, kad ministru pirmininku paskyrus Michailą Fradkovą ankstesnės vyriausybės planai bus sėkmingai įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas pirmadienį pasiūlė netikėtą kandidatūrą į ministrus pirmininkus - Michailą Fradkovą, kuris iki tol buvo Rusijos atstovas Europos Sąjungoje.

REKLAMA

G.Grefas teigiamai vertina M.Fradkovo, kuris vadovavo Prekybos ministerijai iki tol, kai ji 2000 metais buvo sujungta su Ekonomikos ministerija, kandidatūrą. Sujungtos ministerijos vadovu tada tapo G.Grefas, atsakingas už naujos vyriausybės ekonominės programos kūrimą.

"Yra visos galimybės, kad planai, kuriuos numatė ankstesnė vyriausybė, būtų įvykdyti, ir ne mažiau efektyviai, o galbūt net ir daugiau", - sakė G.Grefas žurnalistams.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak G.Grefo, kai M.Fradkovas buvo paskirtas Rusijos atstovu Europos Sąjungoje, derybos su ES smarkiai pagerėjo.

Dūma turi apsvarstyti M.Fradkovo paskyrimą į premjero postą kovo 5 dieną.

Ankstesnis ministras pirmininkas Michailas Kasjanovas buvo atstatydintas prieš savaitę. V.Putinas paaiškino atstatydinimą būtinybe pertvarkyti kabinetą ir noru pristatyti naują premjerą iki prezidento rinkimų kovo 14 dieną.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų