REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Komedija “Ir čia priėjo Poli” ne veltui Amerikoje tapo vienu iš žiūrimiausių filmų. Žiūrovai įvertino ne tik pagrindinių aktorių Beno Stillerio ir Jennifer Aniston talentą, bet ir sąmojingą bei įdomų siužetą.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam filmui scenarijų parašė ir jį režisavo Johnas Hamburgas, kurio ankstesni darbai sulaukė didžiulio populiarumo ir pelnė palankius kritikų įvertinimus. J. Hamburgas parašė scenarijų prieš keletą metų ir Lietuvoje rodytai komedijai “Paskutinis jaunikio išbandymas”, kuri pasakoja apie ką tik iškepto jaunikio susitikimą su uošviais.

REKLAMA

Filmas, kurioje vaidino aktoriai Benas Stilleris ir Robertas de Niro, užėmė 7 vietą 2000 m. lankomiausių filmų 50-tuke ir surinko 165 milijonus dolerių.

Rašydamas scenarijų naujausiam savo filmui “Ir čia priėjo Poli”, J. Hamburgas pasakojo, kad jis pagalvojo apie savo draugą Beną Stillerį, kai pradėjo kurti vieno iš pagrindinių veikėjų Rubeno portretą.

“Rašydamas iš pradžių stengiuosi negalvoti apie konkrečius aktorius. Mėgstu kurti veikėjus taip, kad jie taptų man realūs. Kadangi anksčiau esu dirbęs su šiuo aktoriumi, kurdamas Rubeno portretą vis dažniau pagalvodavau, kad geriausiai jį suvaidins B. Stilleris. Kiekvieną dieną būtent jam sugalvodavau vis naujų scenų. Turiu pasakyti, kad ir šįkart Benas pranoko mano vaizduotę ir vaidino geriau, nei tikėjausi. Mums netgi dažnai tekdavo nutraukti filmavimą, nes dėl aktoriaus juokų nebegalėdavo dirbti visa filmavimo grupė”, - pasakojo komedijos “Ir čia priėjo Poli” režisierius ir scenarijaus autorius Johnas Hamburgas.

Komedija “Ir čia priėjo Poli” kinuose nuo kovo 19 dienos.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų