REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vakar (03.02) LR Seimo Valdyba pareiškė, kad už savo pareigų nevykdymą bus neišmokėta dalis atlyginimo keliems Seimo nariams. Tarp jų ir darbininkų "mesijui" p. Viktorui Uspaskichui.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos jaunieji socialdemokratai kelia klausimą: kas būtų, jei išsipildytų blankiausios V. Uspaskicho svajonės ir jo vadovaujama Darbo partija laimėtų daugumą LR Seime? Ar turėtume dirbantį Seimą? O gal susiklosčius situacijai, kai vadovaujantis LR Konstitucija gali tekti paleisti Seimą, nebus ko paleisti... Taip taip, žinome, atsakytumėt: vienas lauke ne karys. Tačiau pats V. Uspaskichas yra išrinktas vienmandatėje apygardoje ir galėtų tinkamiau atstovauti savo rinkėjų interesams dalyvaudamas LR Seimo posėdžiuose. Kiek galima, bet vis norisi pakartoti ir nežinantiems priminti, kad aršiausias dabartinės valdžios kritikas V. Uspaskichas nė nedalyvavo Seimo posėdyje svarstant šių metų biudžeto projektą.

REKLAMA

Raginame poną V. Uspaskichą atsakingiau žiūrėti į savo pareigas ir neužmiršti, kad Seimo narys privalo dalyvauti Seimo posėdžiuose, kad atstovautų savo rinkėjų ir visos visuomenės interesams. Beje, net neabejojame, kad Lietuvos žmonės per artėjančius LR Seimo rinkimus tikrai atskirs grūdus nuo pelų, tad siūlome "darbininkui" V. Uspaskichui parodyti bent kiek iniciatyvos ir pavyzdingu posėdžių lankymu užbaigti šią "sunkią" kadenciją Seime.

Linas Jonauskas, Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos pirmininkas

"Omni laiko" redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su autorių pareikštomis mintimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų