REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantinės komedijos “Ir čia priėjo Poli” žvaigždės Jennifer Aniston ir Benas Stilleris sako, kad jiems daug lengviau vaidinti komiškose situacijose, kur reikia parodyti visą savo talentą, nei karštose meilės scenose.

REKLAMA
REKLAMA

Žavioji J. Aniston mano, kad intymių ir aistringų meilės scenų filmavime nėra nieko seksualaus. “Mums su Benu labai pasisekė, kad filmavomės dar nesusižeidę, nes vėliau jam įkando šeškas, o aš susilaužiau kojos pirštą. Taip pat gelbėjo tai, kad mūsų meilės scena buvo komiška. Komiškumas sumažina įtampą ir padeda labiau atsipalaiduoti. Nežinau, kas būtų buvę, jei mums reikėtų rimtame filme suvaidinti aistringą mylėjimosi sceną. Benas Stilleris yra tikrai seksualus vyras”, - mįslingai, bet su šypsena sakė aktorė.

REKLAMA

Nors Jennifer Aniston neatsakė į klausimą, ar ji galėtų su kolega užmegzti meilės romaną, panašu, kad aktorės ištikimybe nė kiek neabejoja jos vyras Bradas Pittas. Tačiau pati Jennifer ne taip stipriai pasitiki savo vyru ir neseniai pareiškė, kad nori stebėti, kaip B. Pittu filmuosis meilės scenoje su Angelina Jolie.

Romantinės komedijos “Ir čia priėjo Poli” premjera - kovo 19 dieną.

BF

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų