REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį kartą Beresnevičius rašo apie tai, ką jūs žinojote, bet niekada nedrįsote paklausti.

Apie ūmėdes

Ūmėdė - tai toks grybas, pasižymintis nepaprastu žiaurumu; nežino jis pasigailėjimo; savo būdu jis primena tą moterų rūšį, kuri žinoma kaip femme fatale ir šį savo garsų bei baisų vardą grybas ūmėdė gavo nuo moterų, nes moterys yra lygiai taip pat baisios ir nenusakomos, kaip šis nenaudingas grybas ūmėdė.

REKLAMA
REKLAMA

Apie katinus

Katinai yra panašūs į ūmėdes, bet tik labai iš tolo į juos žvelgiant; su pasibaisėjimu tai pastebėjęs, apmirusia širdimi baigiu rašyti apie katinus.

REKLAMA

Apie pupas

Pupos yra irgi labai baisios, bet jų keliamą siaubą ir deramą nepasitikėjimą jomis žmonės mėgina įveikti, jąsias mirkydami; tiesa, buvo atsitikimų, kai mirkomos pupos išlipo iš dubenėlio, priėjo prie jas mirkiusio žmogaus ir jį suvalgė. Nuo to įvykio žmonės pradėjo labai gerti.

Apie degtinę

Degtinę išgalvojo toks vienuolis Ilarijonas Dūda, airių vienuolis asketas 1056 metais kažkur Portugalijoje (niekas nežino, kodėl jį ten Viešpats nunešė); jis galvojo sukurti tokį neskanų gėrimą atgailautojams, kad šie atgailautų ir kentėtų bei pan.; bet ar jam iki galo pavyko įgyvendinti savo užmačias, neaišku - apie tai yra visokių nuomonių.

REKLAMA
REKLAMA

Apie paukščius

Paukščiai - tai tokie dangaus sparnuočiai, juos sukūrė Dievas, kaip ir angelus, bet paukščiai - tai ne angelai, todėl jie pavydi aniems ir mėto į juos kankorėžiais. Deja, toli gražu ne visada paukšteliams pavyksta numušti kokį gražų, storą angelą, tad vargšai paukšteliai kakinasi mažais ir nusilpusiais angelėliais, bet tai visiškas mailius ir paukšteliams dėl tos smulkmės netgi gėda.

Apie dramblius

Drambliai yra tokie juokingi padarai didelėmis ausimis; jie silpni, baikštūs ir bijo žirafų, nors kodėl verta bijoti žirafų, žmonėms nėra žinoma. Žmonės kadaise mokė dramblius nebijoti žirafų, bet jos žmones už tokį dalyką labai išbarė, tad žmonės daugiau taip nebesielgia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie zebrus

Zebrai yra juokingi padarai mažomis ausimis; jie taip pat bijo žirafų, bet ne taip labai kaip drambliai; todėl retsykiais tarp zebrų ir žirafų iškyla karai - visa laimė, kad Lietuvoje šiedvi žvėrių grupuotės negyvena, antraip besikaudamos labai ištryptų Lietuvos miestų parkus, ypač būtų skaudu dėl Alytaus parko - jis tarsi pačios Gamtos pritaikytas žirafų bei zebrų kovoms ir šios gentys tokios palankios aplinkybės negalėtų nepastebėti.

Apie žmones ir ausis

Zebrų ausys nepaprastai mažos, bet jeigu kokiam nors žmogui šautų į galvą turėti zebro ausis, iš jo aplinkiniai labai juoktųsi. Bet pasaulyje viskas labai laikina, o visi dydžiai santykiniai, nes, tarkime, žmogus su pelytės ar net kokios žiurkės ausimis keltų ne mažesnį aplinkinių susidomėjimą. Tad nelabai aišku, kaip tiems aplinkiniams įtikti, - net tokia smulkmena kaip ausys jiems visada kliūva.

REKLAMA

Apie voverytes

Voverytės - tokie baisūs padarai nenusakomomis ausimis, kurie patys nežino, ko nori, tačiau jiems atleidžiama viskas, nes jie turi dideles pūkuotas uodegas.

Apie žiurkes

Žiurkės - irgi baisūs padarai nenusakomomis ausimis, bet jas visi persekioja, kadangi žiurkės nelipa į medžius, neturi pūkuotų uodegų ir nesibučiuoja su žmonėmis. Bet mokslininkai pastebėjo, kad žiurkės bučiuotųsi su žmonėmis, tačiau pastarieji aikštijasi ir su žiurkėmis nesibučiuoja.

Apie grybus apskritai

Grybai neturi ausyčių, bet jei gerai įsižiūrėtume, geram grybui tų ausyčių ir nereikia. Geram grybui dera surasti gerą moterį, kuri jį paimtų ir padarytų su juo viską, ko reikia grybui iš moteries. Bet tai yra šių dviejų padermių paslaptis ir mes į ją nesigilinsime.

REKLAMA

Apie lėlytes

Lėlytės - tai jau visiškai nesuprantamas dalykas, apie jas tėra nedaug žinoma, bet mokslininkai, tyrinėję lėlytes, yra apskaičiavę, kad lėlyčių labai gražios kojos. Tada lėlytės pribėgo prie mokslininkų ir labai juos subarė, nes sakė, kad tie mokslininkai yra antifeministai ir kad jų pačių kojos ne kitokios. Taip jie ir susitarė.

Gintaras Beresnevičius ([email protected])

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų