REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Numirus vienintelei šokių muzikos “masovkėj” patalpose “Techno Valentino”, į jos vietą stojo naujas karys. Šiandien (02.24) atsisėdo Marius Ivanoff, Šarūnas Karalius, prodiuseris Gytis Daugėla, “Nokia” atstovė ir tarė žurnalistams: “Nokia Plug-in” sugrįžta, ruoškitės dar neišgyventam patyrimui.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi per paskutinį “Nokia Plug-in” klubas “Galaxy” braškėjo per siūles, šį kartą apsivilkti keliais dydžiais didesni “Litexpo” parodų rūmai, keturis kartus per metus tapsiantys vienkartiniu klubu. “Nebėra erdvių, kurios atitiktų mūsų poreikius”, dideliam kąsniui ruošdamasis plačiai išsižioja G.Daugėla. Turėtų būti daug žvaigždžių ir daug žmonių- “progresyvsščikas” Dave’as Seamanas ir hauso atstovas DJ Dizzy ir planuojama, kad pirmame renginyje kovo 12 d. bus apie 4 tūkstančius piliečių.

REKLAMA

“Pamatėm, kad šokių muzikos scenoje trūksta stipraus ir stabilaus prekinio ženklo (brando), ieškojom ką galim padaryt naujo”, apie bendradarbiavimo su “Nokia” pradžią pasakoja Marius Ivanoff, renginių centrinė persona ir giriasi, kad ir kiti organizatoriai pradėjo sekti jų pėdomis.

Na, sėdžiu aš dabar abejingu veidu priešais televizorių, ir įtikinkit jūs mane, kad man bus kur kas geriau ir smagiau tarp kelių tūkstančių žmonių. “Garsas ir šviesos, kokių dar Lietuvoj nebuvo, nes mes nieko nebandom pakartoti, progressive ir house salės, kad būtų galima pasirinkti, komfortas, specialios dekoracijos, ko nerasi net stambiausiuose koncertuose, apjungtos policijos ir apsaugininkų pajėgos visiškai pilnam žmonių saugumui”, vardija organizatoriai. O kai visi susirinks, “Nokia” pasinaudos proga ir imliausiai naujovėms grupei pristatys naujausius savo produktus.

REKLAMA
REKLAMA

Dažnas paskutiniųjų “Nokia Plug-in” lankytojas buvo nepatenkintas agresyviais veidais. Kokiais kriterijais bus vykdoma veidų kontrolė? G.Daugėla sako, kad yra žmonės, kurie išmano, ką leisti, ko neleisti, atrenkant lankytojus bus vadovaujamasi bendromis Lietuvos normomis: nesugebi vairuot, nesugebėsi ir šokt. Aprangai griežtų kriterijų nebus, tačiau G.Daugėla sakė, kad šlepečiuotų neįleis.

O gal sėkmės atveju bus vasarą ir festivalis po atviru dangum? Organizatoriai neatsižadėjo, bet ir nepažadėjo- bus matyt. O gal bus vykdoma invazija į kitus miestus? M.Ivanoff sako, kad dėl šio renginio ir taip visi į Vilnių suvažiuoja. Greitai prasidės ir didelė reklaminė kampanija. Prognozuojama bilieto kaina- apie 30 litų.

O kodėl “Nokia” apsiėmė remti būtent tokius renginius? G.Daugėla pasakoja, kad jau ir anksčiau buvo su jais pažįstami, o kadangi “Nokia” nori daryti tai, kur niekas dar nėra nagų prikišęs, buvo pasirinkta neužpildyta šokių muzikos niša.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų