REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujasis Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininkas socialliberalas Valerijus Simulikas žada nesikišti į nacionalinio transliuotojo veiklą.

REKLAMA
REKLAMA

Tai V.Simulikas žurnalistams sakė po susitikimo pirmadienį su Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) generaliniu direktoriumi Kęstučiu Petrauskiu ir LRT tarybos pirmininku Romu Pakalniu.

REKLAMA

"Mano pozicija yra paprasta ir aiški: kuo mažiau kištis ten, kur dirba žurnalistai, tačiau savaime aišku, jie turėtų būti atsakingi už objektyvumą", - sakė jis.

V. Simuliko pirmtakas šiame poste Rolandas Pavilionis elgėsi kitaip, kartais net viešai vardydamas žurnalstus, kurie, jo nuomone, negali dirbti nacionaliniame LRT. R.Pavilionis, anksčiau priklausęs Seimo Socialliberalų frakcijai ir iš jos pašalintas už veiklą, nesuderinamą su frakcijos politika, netrukus neteko ir Seimo Švietimo, mokslo ir kultūros komiteto pirmininko pareigų bei perėjo pas proprezidentinius liberaldemokratus.

REKLAMA
REKLAMA

Jis žurnalistams pirmadienį vėl kritikavo LRT, teigdamas, kad neranda "nacionaliniame kanale nė vienos analitinės laidos, kurią galima būtų apibūdinti kaip atitinkančią įstatymo formuluojamą misiją".

"Tai, ką šiandien matome televizijos ekrane, yra labai atviras, šališkas, propagandinis požiūris į politinę situaciją Lietuvoje, kuris visuomenę dar labiau skaldo ir dezinformuoja", - dėstė savo požiūrį aktyvus Rolando Pakso rėmėjas R.Pavilionis, neseniai gavęs iš prezidento ordiną.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų