REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) "Visų žvaigždžių" savaitgalis Los Andžele tradiciškai prasidėjo "Naujokų" ir "Antramečių" rungtynėmis, kuriose jau antrąjį sezoną lygoje rungtyniaujantys krepšininkai 142:118 sutriuškino savo jaunuosius oponentus.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant vyresniųjų pergalės, visas dėmesys buvo prikaustytas prie "Naujokų" dueto LeBrono Jameso (Lebrono Džeimso) ir Carmelo Anthony`o (Karmelo Entonio). Praėjusių metų NBA naujokų biržos pirmasis numeris L.Jamesas pelnė 33 taškus bei atkovojo 7 kamuolius ir susilaukė daugiausia aplodismentų už efektingus dėjimus, o C.Anthony`s įmetė 17 taškų.

REKLAMA

Tačiau naudingiausiu šio mačo žaidėju pripažintas "Antrametis" Amare Stoudemire`as (Amaras Stoudamajeris), pelnęs 36 taškus. Praėjusio sezono geriausias metų naujokas žaidė 35 minutes ir po krepšiais atkovojo 11 kamuolių.

Šešiais taškais per 14 minučių prie "Antramečių" pergalės prisidėjo ir kinietis Yao Mingas, kuris sekmadienį "Staples Center" arenoje pasirodys jau pagrindinėse "Rytų" ir "Vakarų" mačo rungtynėse.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų