REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Liberaldemokratų frakcijos narys, vienas iš proprezidentinio judėjimo "Už teisingumą ir demokratinę Lietuvą" steigėjų profesorius Rolandas Pavilionis pripažįsta, kad praėjusį šeštadienį vykusiame judėjimo mitinge ant Tauro kalno buvo necivilizuoto elgesio. Tačiau, R. Pavilionio nuomone, nukentėjęs nuo necivilizuoto poelgio, gavęs spjūvį į veidą, Vilniaus meras Artūras Zuokas, galėjo ir nesiveržti į mitingą.

REKLAMA
REKLAMA

"Toje minioje žmonių, kurią sudarė 3 ar 4 tūkstančiai, galėjo atsirasti ir tokių, kurie galėjo taip necivilizuotai pasielgti ir spjauti į merą", - sakė R. Pavilionis. Anot profesoriaus, tokių dalykų negalima nei skatinti, nei jiems pritarti.

REKLAMA

R. Pavilionio nuomone, suteikta galimybė kritikuojančiam Prezidentą A. Zuokui tarti žodį mitinge liudija judėjimo "pakantumą ir demokratiškumą". Tačiau, pasak parlamentaro, mitingo dalyviai labai neigiamai, kaip įžeidimą sutiko mero siūlymą susidėti po kelis litus ir išsipirkti Prezidentą iš dosniausio rinkimų kampanijos rėmėjo Jurijaus Borisovo.

"Pirmiausiai jam pačiam reikia pagalvoti apie savo skolų išpirkimą ir labai rimtai", - sakė R. Pavilionis.

R. Pavilionio teigimu, "Vilniaus meras tiesiog praleido gerą progą patylėti".

"Bet jis pasakė, ką norėjo pasakyti, ir "pagerino" savo įvaizdį visuomenėje", - padarė išvadą profesorius R. Pavilionis.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų