REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trisdešimt devintąją pergalę penkiasdešimt trečiosiose Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) reguliariojo sezono rungtynėse patyrė absoliutus čempionato lyderis Sakramento "Kings" klubas su Dariumi Songaila.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarų konferencijos Ramiojo vandenyno pogrupyje pirmaujantys "Kings" krepšininkai penktadienį svečiuose 91:83 (24:25, 25:19, 23:26, 19:13) nugalėjo Rytų konferencijos Centro pogrupio autsaiderę Čikagos "Bulls" (16 pergalių ir 39 pralaimėjimai) ekipą.

REKLAMA

Mačą starto penkete pradėjęs D.Songaila svečiams pelnė 10 taškų, atkovojo 11 kamuolių ir ne tik pagerino atkovotų kamuolių per vienas rungtynes asmeninį lygos rekordą, bet ir atliko pirmąjį karjeroje NBA "dvigubą dublį" ("double-double", t.y., kai du statistikos rodikliai dviženkliai).

Lietuvis per 29 minutes pataikė 5 dvitaškius iš 9, atliko rezultatyvų perdavimą bei prasižengė 3 kartus.

Sėkmingiausiai "Kings" ekipoje rungtyniavo 24 taškus įmetęs serbas Predragas Stojakovičius. 17 taškų penktadienio mače pelnė Mike`as Bibby`s, po 10 - Dougas Christie ir Anthony Peeleris.

Šeimininkų gretose išsiskyrė Jamalas Crawfordas (23 tšk.), Eddie Robinsonas (16 tšk.), Kirkas Hinrichas (15 tšk.) ir Eddy Cyrry (13 taškų).

Tai buvo penkioliktoji iš eilės "Kings" krepšininkų pergalė prieš Rytų konferencijos komandai ir penktoji per paskutiniąsias šešerias rungtynes.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų