REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narės Valstiečių ir Naujosios demokratijos partijų frakcijos vadovės Kazimieros Prunskienės nuomone, yra 75 proc. tikimybė, kad apkaltos procesas Seime baigsis prezidento Rolando Pakso naudai.

REKLAMA
REKLAMA

Tokias prognozes parlamentarė pateikė po susitikimo su prezidentu R. Paksu. Pirmadienį prasidėjo valstybės vadovo susitikimai su parlamentarais. Dėl tokių susitikimų sausio pabaigoje prezidentas kreipėsi į parlamentarus laišku.

REKLAMA

"Mano nuomone, apkaltos baigtis prezidento naudai yra su 75 proc. tikimybe", - sakė K. Prunskienė. Pasak parlamentarės, apkalta buvusi viena iš susitikimo su prezidentu temų.

Prieš savaitę spaudos konferencijoje prezidentas R. Paksas tvirtino, kad apkalta nebus liečiama jo susitikimuose su parlamentarais.

Politinė situacija, K. Prunskienės nuomone, šiuo metu gerėja, turint galvoje geresnį susikalbėjimą su visuomene, įvairesnes nuomones žiniasklaidoje, savarankiškesnį Seimo narių mąstymą arėjant apkaltos procesui. Kaip vieną iš svarbių momentų artėjant apkaltai parlamentarė paminėjo nuotaikas didžiausioje Seime Socialdemokratinės koalicijos frakcijoje.

"Socialdemokratų frakcijoje anaiptol nėra tokia antiprezidentinė pozicija, kaip kam norisi jam matyti", - sakė K. Prunskienė.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų