REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Būsimų "Grammy" apdovanojimų ceremonijos organizatoriai patvirtino, kad Janet Jackson (Džanet Džekson), neseniai per skandalingą pasirodymą apnuoginusi vieną savo krūtį, šiame renginyje vis dėlto dalyvaus.

REKLAMA
REKLAMA

Visoje Amerikoje kilo didžiulis pasipiktinimas, kai praėjusį sekmadienį per amerikietiško futbolo čempionato finalo "Super Bowl" pertrauką kartu koncertavęs Justinas Timberlake`as nuplėšė J. Jackson liemenėlę ir milijonams žiūrovų apnuogino auskaru papuoštą dainininkės krūtį.

REKLAMA

Netrukus pasklido gandai, kad hito "All For You" atlikėja buvo išbraukta iš sekmadienį "Grammy" statulėles dalysiančių garsenybių sąrašo ir neteiks prizo Lutheriui Vandrossui (Liuteriui Vandrosui). Tačiau šios muzikinių apdovanojimų ceremonijos organizatoriai pažymėjo, kad renginys vyks, kaip ir buvo numatyta. Jo scenarijui pritarė ir L. Vandrosso šeima.

"(Televizija) CBS teigė, kad jie neleis J. Jackson dalyvauti "Grammy" įteikimo ceremonijoje, tačiau mes ką tik gavome rengėjų patvirtinimą, kad tai netiesa", - sakė pramogų pasaulio naujienų laidos "Acces Hollywood" vedėjas Patas O`Brienas (Patas O'Brajenas).

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų