REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penelopė Cruz yra labai nusivylusi, kad jos vaidmenys Holivude vertinami nepakankamai. Seksualioji ispanų žvaigždė išgarsėjo nusifilmavusi garsiausio ispanų režisieriaus Pedro Almodovaro filmuose.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vėlesni aktorės vaidmenys filmuose „Kapitono Korelio mandolina“ ar „Vanilinis dangus“ Holivude buvo įvertinti toli gražu ne taip gerai kaip jos draugo Tomo Cruise’o buvusios žmonos Nicole Kidman.

REKLAMA

Penelopė tikisi, kad naujausias jos vaidmuo įtempto siužeto psichologiniame trileryje „Gotika“ kritikų bus įvertintas žymiai geriau už kitus. Filme ji vaidina mirusius žmones, šėtoną ir vizijas matančią psichiatrinės ligoninės pacientę.

Kaip teigia vienas aktorės draugas: „Penelopė – labai ambicinga moteris. Nors kol kas jos vaidmenys nėra liaupsinami kritikų ir ji geriau žinoma visuomenei tik kaip Tomo Cruise‘o mergina, tačiau ji tikisi kad naujuoju vaidmeniu pakeis šią situaciją“.

Baigusi filmuotis trileryje „Gotika“ aktorė išskubėjo į Ispaniją, kur po širdies smūgio Madrido ligoninėje gydomas jos tėtis Eduardo Cruz.

Psichologinis trileris “Gotika” kinuose nuo kovo 12 d.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų