REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Rolandas Paksas itin jautriai sureagavo į mįslingus įvykius Seime, susijusius su užslopintais pareigūnų bandymais ištirti įtartiną UAB "Lietuvos rytas" finansinę veiklą.

REKLAMA
REKLAMA

Reaguodamas į nesėkmingus Specialiųjų tyrimų tarnybos bandymus išsiaiškinti tiesą bei į tai, kad minėtos bendrovės vadovas Gedvydas Vainauskas paėmė viršų prieš bylą tyrusį ir dėl to nulinčiuotą prokurorą Kęstutį Betingį, Prezidentas kreipėsi į Generalinę prokuratūrą.

REKLAMA

Vakar išplatintame pranešime spaudai pažymima, kad "Prezidentas Rolandas Paksas, reaguodamas į ketvirtadienį dienraštyje "Respublika" išspausdintą straipsnį "Stogas" nesumokėtiems mokesčiams - Seimas", kreipėsi į Generalinę prokuratūrą, prašydamas pateikti informaciją, susijusią su aprašytais faktais, tuo pačiu ir apie prokuroro Kęstučio Betingio raštą Seimo pirmininkui".

R. Pakso atstovė spaudai Jūratė Overlingienė informavo, kad šalies vadovas itin susirūpino, sunerimo. Pasak J. Overlingienės, "Prezidentas pabrėžė, kad tuo reikalu tikrai domėsis toliau. Šalies vadovas akcentavo, kad niekada nebus abejingas, kai galima įtarti korupcijos ar nusikaltimo atvejus”.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų