REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Amerikietė banko kasininkė iškėlė milijoninį ieškinį dainininkei Janet Jackson (Džanet Džekson), kuri sekmadienį per amerikietiško futbolo rungtynių "Super Bowl" transliaciją sukėlė žiūrovų pasipiktinimo bangą, kai per pertrauką kartu su popmuzikos žvaigžde Justinu Timberlake`u (Džastinu Timberleiku) atlikdama vieną dainą apnuogino savo krūtį.

REKLAMA
REKLAMA

47 metų Terris Carlin (Teris Karlin) iš Tenesio valstijos Knoksvilio miesto teigė, kad taip pasielgė "visų amerikiečių, kuriuos sukrėtė pop žvaigždžių elgesys, vardu". Skaičiuojama, jog "Super Bowl" žiūrėjo apie 100 mln. žmonių.

REKLAMA

Ketvirtadienį įteiktame ieškinyje reikalaujama "didžiausios" kompensacijos ir baudų ne tik iš J.Jackson ir J.Timberlake'o, bet ir iš renginį transliavusios televizijos CBS savininkės "Viacom International Inc.", bei už pertraukos šou rengimą atsakingos MTV.

Atsakovai kaltinami "atvirų sekso scenų demonstravimo su tikslu atkreipti visuomenės dėmesį ir iš to pasipelnyti".

Dainos "Rock Your Body" pabaigoje J.Jackson leido J.Timberlake`ui nusmaukti odinės liemenėlės kaušelį ir 100 mln. žiūrovų akivaizdoje atidengti jos krūtį. Tuo metu skambėjo tokie dainos žodžiai: "Kai baigsis ši daina, išvysiu tave nuogą".

REKLAMA
REKLAMA

Dainininkė atsiprašė už šį įvykį, sukėlusį nevienareikšmišką reakciją visoje šalyje, tačiau skandalas nesibaigia, o JAV žiniasklaidos priežiūros institucija - Federalinė ryšių komisija - pradėjo šio incidento tyrimą.

CBS ir MTV taip pat atsiprašė, o skandalo autorius J.Timberlake'as tvirtino esąs "sukrėstas" ir "sutrikęs".

J.Jackson nebus leista dalyvauti sekmadienį vyksiančioje "Grammy" apdovanojimų ceremonijoje. Manoma, kad bus imtasi ir teisinių priemonių.

Pranešama, jog dėl incidento "Super Bowl" rėmėja interneto komunikacijų bendrovė AOL iš šou rengėjų reikalaus grąžinti mažiausiai 7,5 mln. dolerių (apie 21 mln. litų). AOL šį pranešimą komentuoti atsisakė.

AFP-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų