REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Charlize Theron, suvaidinusi prostitutę ir žudikę maniakę Aileen Wournos tikrais įvykiais pagrįstoje dramoje “Monstras”, džiaugiasi pagaliau baigusi filmuotis. Nors aktorė žinojo, kad šiai dramai reikės ne tik ypatingo psichologinio pasirengimo ir grimo, tačiau nesitikėjo, kad bus taip sunku.

REKLAMA
REKLAMA

Drama buvo nufilmuota per 28 dienas - tačiau Charlize ištisas valandas turėdavo praleisti grimo kambary. Tam, kad buvusi manekenė ir balerina virstų stambia, vyriška ir atstumtina žudike, prireikdavo ne vieno grimo sluoksnio.

REKLAMA

Charlize teko dėvėti specialų dirbtinių dantų protezą, pakeitusį jos veido formą ir tamsius kontaktinius lęšius, darančius akis piktas. Ant aktorės antakių būdavo klijuojami specialūs želatinos maišeliai, duodantys pavargusių užkritusių vokų efektą, o šlakuotas veidas be antakių ir vyriška laikysena darė aktorę nebeatpažįstamą.

Tam, kad būtų dar panašesnė į savo personažą, ji turėjo priaugti 13 kilogramų svorio, žeminti balsą ir išmokti kalbėti pro nosį.

REKLAMA
REKLAMA

Charlize kaip aktorė išgarsėjo filmu “Itališkas apiplėšimas”, tačiau vaidindama vien teigiamus, gražius personažus nesitikėjo padaryti rimtesnės karjeros didžiajame ekrane. “Visada laukiau siūlymo suvaidinti tokioje juostoje kaip “Monstras”, kur svarbiausias ne išorinis aktoriaus grožis, o sunkus darbas”, - teigia aktorė.

Už vaidmenį dramoje “Monstras” Charlize Theron jau iškovojo "Auksinį gaublį", o kovo pabaigoje pretenduoja gauti ir "Oskaro" apdovanojimą.

Tikrais įvykiais pagrįsta drama “Monstras” kinuose nuo kovo 26 dienos.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų