REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Oskaru" apdovanota aktorė Julia Roberts (Džulija Roberts) grįžo prie superžvaigždžių gyvenimo būdo - Kalifornijos Malibu mieste už 6,4 mln. dolerių (daugiau negu 17 mln. litų) nusipirko prabangų namą.

REKLAMA
REKLAMA

"Erinos Brokovič" (Erin Brockovich) žvaigždė kartu su savo vyru Danny Moderu (Deniu Mouderu) iki šiol gyveno stebėtinai kukliame, 1,2 mln. dolerių (per 3 mln. litų) vertame būste Venecijoje.

REKLAMA

"Jos senieji namai yra prie pat gatvės. Kiekvienas praeivis galėjo matyti, kaip Julia ir Danny dirba savo sode", - sakė Venecijos gyventojas George`as Fowleras (Džordžas Fouleras).

"Niekas negalėjo suprasti, kodėl tokia ryški kino žvaigždė tenkinasi tokiu nameliu", - pridūrė jis.

J.Roberts, kuri teigia jau pasiruošusi šeimos pagausėjimui, puikiai pritaps prie naujosir prabangiau gyvenančios bendruomenės.

"Tai viena geriausių Kalifornijos vietų auginti vaikus. Malibu yra saugu ir gražu. Joje stovi daug mokyklų. Be to, šiame mieste galima kvėpuoti gaiviu, švariu oru", - naujos sutuoktinių gyvenamosios vietos privalumus gyrė būsimoji kaimynė Sarah Hackston (Sara Hakston).

REKLAMA
REKLAMA

"Esu tikra, kad Julia čia puikiai pritaps. Šiame rajone gyvena daug jaunų šeimų ir palyginti mažai asmenybių iš kino filmų industrijos. Aš tikrai ją pakviesiu į kokį nors kaimynų vakarėlį!", - žadėjo ji.

Naujasis J.Roberts namas stūkso ant skardžio ir užima beveik vieną akrą žemės. Šalimais pastato, pro kurio langus atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai, yra privatus paplūdimys. Tačiau būsimieji šeimininkai į šias valdas persikels tik tada, kai atliks naujų namų remontą.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų