REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį Lietuvos laisvės sąjunga išplatino pranešimą, kuriame Vytautas Šustauskas reikalauja atsiprašyti jo apkaltos procesui vadovaujančio liberalcentristo Artūro Meliano už vakar LNK “Žiniose” parodytą šio pareiškimą, kad "Seimas turi kuo greičiau atsikratyti tokiais klounais".

REKLAMA
REKLAMA

“Kadangi esu Šilainių vienmandatėje apygardoje į Seimą išrinktas Seimo narys, kurį į Seimą išrinko daugiau nei 9 tūkst. Kauno gyventojų ir kurie pasitikėjo būtent manimi bei patikėjo man atstovauti jų lūkesčiams ir problemoms, prašau viešai per spaudos konferenciją arba per tą pačią TV laidą (LNK "Žinias") per 24 valandas atsiprašyti manęs bei mano rinkėjų už mano bei mano rinkėjų įžeidimą. Priešingu atveju aš ir mano rinkėjai privataus kaltinimo tvarka kreipsimės į teismą, kad Jums už įžeidimą būtų iškelta baudžiamoji byla”, pranešime dėstoma V. Šustausko pozicija.

REKLAMA

V. Šustauskas taip pat prašo A. Melianą nedelsiant atsistatydinti iš Seimo darbo grupės dėl apkaltos jam vadovo pareigų ir iš grupės išeiti. “Jūs per minėtą TV laidą iš anksto pareiškėte šališką išankstinę nuomonę mano atžvilgiu - kad manimi reikia atsikratyti. Tai rodo, kad Jūs esate suinteresuotas mano atstatydinimu asmuo”, rašoma pranešime.

V. Šustauskas taip pat kreipėsi į Artūrą Paulauską, kad šis A. Melianą nušalintų nuo darbo grupės vadovo pareigų, taip pat ir iš darbo grupės.

V. Šustauskas liberalcentristą A. Melianą dėl šio pasisakymo per LNK taip pat paprašė apsvarstyti ir Seimo Etikos ir procedūros komisiją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų