REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Los Andžele šeštadienį tęsiasi Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) "Visų žvaigždžių" savaitgalio renginiai, kuriuose paaiškėjo keturių konkursų nugalėtojai.

REKLAMA
REKLAMA

Dėjimo į krepšį konkurso nugalėtoju nelauktai tapo Indianos "Pacers" krepšininkas Fredas Jonesas (Fradas Džounsas), aplenkęs paskutinių dvejų metų šio konkurso nugalėtoją Jasoną Richardsoną iš "Golden State Warriors" klubo.

REKLAMA

Tritaškius finale taikliausiai mėtė 18 taškų surinkęs Voshonas Leonardas iš Denverio "Nuggets" klubo. Jis dviem taškais aplenkė favoritu laikytą paskutinių dviejų snaiperių konkursų nugalėtoją serbą Pradragą Stojakovičių iš Sakramento "Kings". Beje, Dariaus Songailos bendraklubis paskutiniu metimu dar galėjo išlyginti santykį, tačiau nepataikė.

"Meistriškumo iššūkio" varžybas laimėjo Naujojo Orleano "Hornets" krepšininkas Baronas Davisas. Jis greičiausiai (31,6 sek.) iš keturių žaidėjų įveikę savotišką kliūčių ruožą, kuriame dalyviai turėjo varyti kamuolį, atlikti perdavimą, greitai bėgti bei po dusyk įmesti arba įdėti iš po krepšio bei penkis kartus pataikyti iš vidutinio nuotolio.

REKLAMA
REKLAMA

Antras "meistriškumo iššūkio" konkurso finale liko Los Andželo "Lakers" gynėjas Derekas Fisheris - 37,6 sek.

Ir "Meteoro varžybas", kuriose dalyvavo keturios komandos, sudarytos iš trijų žaidėjų - dabartinio NBA krepšininko, WNBA žaidėjos ir buvusios NBA žvaigždės - vietinių sirgalių džiaugsmui laimėjo Los Andželo "Lakers" trijulė.

Šeimininkų komanda - Derekas Fisheris ("Lakers"), Lisa Leslie ("Sparks") bei legendinis Magicas Johnsonas (Medžikas Džonsonas, "Lakers" veteranas) - greičiausiai susitvarkė su užduotimi. Jie po šešis metimus iš 10, 20 pėdų atstumo ir iš už tritaškio linijos pataikė per 43,9 sekundės ir aplenkė San Antonijus komandą, kuri su užduotimi susitvarkė per 46 sekundes.

Sekmadienį įvyks pagrindinės šventės varžybos - "Rytų" ir "Vakarų" rinktinių mačas, o penktadienį vykusias "Naujokų" ir "Antramečių" rungtynes 142:118 laimėjo jau antrąjį sezoną lygoje rungtyniaujantys krepšininkai.

"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų