REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo narys Vytautas Šustauskas privataus kaltinimo tvarka kreipėsi į Vilniaus miesto 2-ąjį apylinkės teismą, prašydamas iškelti baudžiamąją bylą Seimo pirmininkui Artūrui Paulauskui, rašoma Lietuvos laisvės sąjungos pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

2003 m. liepos 10 d. Seimo pirmininkas A. Paulauskas viešai pareiškė, "jog kontaktais su nusikaltėlių pasaulio atstovais įtariamam Lietuvos laisvės sąjungos lyderiui parlamentarui Vytautui Šustauskui gali būti inicijuota apkalta". Po susitikimo su Valstybės saugumo departamento generalinio direktoriaus pavaduotoju A. Pociumi A. Paulauskas pareiškė: "Tiek, kiek aš susipažinau su ta medžiaga, leidžia kalbėti arba svarstyti, jog jis (V. Šustauskas) tikrai peržengė tam tikras ribas. Yra požymių, kad jam tikrai gali būti inicijuojama apkalta. Aš neabejoju, kad tie 28 Seimo nariai bus, nes jis (V. Šustauskas), ne tik neslepia savo kontaktų, bet ir dar daugiau - gauna nurodymus, kaip elgtis balsuojant vienu ar kitu atveju".

REKLAMA

"Tokie prasimanymai neatitinka tikrovės, A. Paulauskas tyčia šmeižė mane, siekdamas eliminuoti iš politinio gyvenimo, pažeminti mane rinkėjų ir žmonių akyse", rašo V. Šustauskas pareiškime teismui.

V. Šustauskas taip pat paprašė priteisti 5 tūkst. litų moralinei žalai atlyginti, nes mano, kad galbūt ekonominės sankcijos privers Seimo pirmininką A. Paulauską padoriai elgtis kitų kolegų atžvilgiu ir jų nešmeižti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų