REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rinkimų kampanijose vis dažniau pasirodo pavardžių, kurios rinkėjams girdėtos visai kitame kontekste. Nusikalstamas pasaulis bando pats ar per savo kontroliuojamus asmenis patekti į valdžią. Enrikas Daktaras, matyt, buvo savo tėvo - nusikalstamo pasaulio autoriteto Henriko Daktaro vilties įsitvirtinti politikoje įsikūnijimas. Kol kas šiuos planus teko atidėti, Kauno miesto tarybos nariui Enrikui Daktarui įklimpus dėl narkotikų ir padirbtų pinigų platinimo.

REKLAMA
REKLAMA

"Kauno diena" pabandė atskleisti, kieno padedami nusikaltėlių autoritetai planavo "užkariauti" politiką.

REKLAMA

E.Daktaro politinės ambicijos, manoma, galėjo būti nukreiptos į Seimą. Šiam tikslui įgyvendinti galėjo būti pasirinkta ir Liberalų demokratų partija (LDP). Tėvas ir sūnus Daktarai palaikė ryšius su kai kuriais LDP atstovais Kaune. Buvo pasigirdę kalbų, kad prieš pastaruosius savivaldybių rinkimus Daktarai kai kam iš jų paskolino 10 tūkstančių litų.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) pirmininkas Zenonas Vaigauskas pripažįsta, kad įstatymas numato gana menkas galimybes atimti mandatą iš susikompromitavusio tarybos nario. "Negalimas joks apkaltos procesas, nėra jokios galimybės atimti mandatą, vadovaujantis etikos ar moralės principais", - pastebėjo Z.Vaigauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas apie savo partijos narių ryšius su Daktarais, K.Rimšelis pripažino, kad tai labai jį jaudinantis klausimas. K.Rimšelis įsitikinęs, kad ir Kauno liberalcentristai prieš artėjančius Seimo rinkimus turi "apsivalyti nuo bet kokių moraliai nepatikimų žmonių".

Daktarams kol kas tenka atidėti ambicingus planus užkariauti valdžią.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų