REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasvalio miesto vadovai mano, kad jų iškelti reikalavimai trečiadienį šiame mieste viešėsiančiam prezidentui Rolandui Paksui problemų nesukels.

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentas praėjusią savaitę, prieš suplanuotą vizitą į Pasvalį, iš miesto vadovų išgirdo keletą sąlygų, tarp kurių - į kultūros namus, kur vyks susitikimas su rinkėjais, įeiti pro pagrindines, o ne galines ar šonines duris.

REKLAMA

Pasvalio meras Gintautas Gegužinskas sakė, kad oficialaus atsakymo dėl išsakytų reikalavimų iš Prezidentūros negavo, tačiau užsiminė iš prezidento patarėjo Sigučio Jačėno girdėjęs, kad miesto vadovų prašymai prezidentui nekelia jokių problemų.

"Manau, kad prezidentas sutiks įeiti per pagrindines miesto kultūros namų duris", - sakė Tėvynės sąjungai priklausantis meras.

Pasvaliečiai taip pat pranešė prezidentui, kad tvarką susitikimų metu prižiūrės policijos pareigūnai bei tarybos nariai, o ne prezidentą remiantys fašistuojantys radikalai.

Pasvalio meras prezidentui taip pat pranešė, kad susitikti su prezidentu bus įleisti visi norintys.

S.Jačėnas BNS teigė, kad prezidentas į kultūros rūmus įeis per pagrindines duris, jei tik bus galimybė praeiti pro susirinkusius žmones.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų