REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo Liberalų ir centro frakcijos atstovai nutarė nutraukti apsilankymus Prezidentūroje ir susitikimus su šalies vadovu Rolandu Paksu.

REKLAMA
REKLAMA

Liberalcentristų manymu, toks bendravimas jau neteko prasmės. Šis sprendimas buvo priimtas po to, kai praėjusią savaitę pas Prezidentą apsilankė Liberalų ir centro frakcijos nariai Klemensas Rimšelis ir Saulius Lapėnas.

REKLAMA

"Šiame susitikime mūsų frakcijos nariai teigia iš Prezidento neišgirdę nieko naujo, daugelį jo atsakymų buvo galima nuspėti iš anksto. Be to, specialiajai tyrimų komisijai baigus darbą ir patvirtinus visus R. Paksui iškeltus kaltinimus, parlamentarų susitikimai ir bandymai išsiaiškinti tiesą neteko prasmės", - teigė Seimo Liberalų ir centro frakcijos seniūnas Eligijus Masiulis.

Be K. Rimšelio ir S. Lapėno, susitikti su Prezidentu ketino Seimo nariai Audrius Klišonis ir Artūras Melianas.

REKLAMA
REKLAMA

Liberalų ir centro frakcijos manymu, iš politikų ir teisininkų sudaryta specialioji tyrimų komisija dirbo objektyviai ir nešališkai. Susitikimuose su šalies vadovu frakcijos nariai pasigedo nuoširdaus Prezidento požiūrio į komisijos darbą ir noro be išsisukinėjimų padėti atskleisti visuomenei rūpimą tiesą.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų