REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimui jau ketvirtadienį gali būti pateiktas nutarimo projektas, siūlantis pradėti apkaltą Prezidentui Rolandui Paksui. Seimo etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas žurnalistams sakė manąs, jog nutarimo projektus būtų galima svarstyti jau ketvirtadienį

REKLAMA
REKLAMA

Seimo Pirmininkas Artūras Paulauskas kreipėsi į Seimo etikos ir procedūrų komisiją prašydamas išaiškinimo, ar jau ketvirtadienį, nepažeidžiant Seimo Statuto, būtų galima pateikti nutarimo projektus dėl apkaltos pradžios ir kreipimosi į Konstitucinį Teismą dėl komisijos patvirtintų šešių kaltinimų Prezidentui.

REKLAMA

Seimo etikos ir procedūrų komisijos pirmininkas Algimantas Salamakinas žurnalistams sakė pats manąs, jog nutarimo projektus būtų galima svarstyti jau ketvirtadienį, nenukeliant svarstymo kitai dienai - penktadieniui.

Seimo specialioji tyrimo komisija netrukus turėtų pateikti Seimo Pirmininkui A. Paulauskui galutinę komisijos išvadą, patvirtinančią šešis kaltinimus Prezidentui R. Paksui. Iš karto po to komisijos išvada bus įregistruota Seimo posėdžių sekretoriate, kartu bus registruoti ir du nutarimų projektai - dėl apkaltos Seime pradžios ir kreipimosi į Konstitucinį Teismą.

Įregistravus apkaltos komisijos išvadas Seimo posėdžių sekretoriate, jos taps viešos.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų