REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nušalintas Prezidentas Rolandas Paksas, kuriam Konstitucinis Teismas (KT) užkirto kelią į bet kokį įtakingesnį politinį postą, taps naujos koalicijos vadovu. Apie tai trečiadienį informavo Seimo Liberaldemokratų frakcijos narys Rolandas Pavilionis.

REKLAMA
REKLAMA

Seime vykusiame susitikime su Vilniuje veikiančių užsienio ambasadų atstovais R. Pavilionis pareiškė, kad Liberalų demokratų partija ir judėjimas "Už teisingumą ir demokratinę Lietuvą" rengiasi įkurti koaliciją. Šios jėgos vadovu taps buvęs valstybės vadovas R. Paksas.

REKLAMA

"Tai yra įrodymas, kad R. Paksas, naujos koalicijos lyderis, tęsia savo darbą", - teigė R. Pavilionis.

Anot jo, R. Pakso koalicija veiks dar aktyviau, nei minėtos jėgos veikė iki šiol. "Darysime viską, kad žmones įtikintume itin kruopščiai apsvarstyti, kam būsimuosiuose (Prezidento ir Europarlamento) rinkimuose atiduoti savo balsus", - pabrėžė Seimo narys.

Į liberaldemokratų surengtą susitikimą atvyko maždaug dešimt užsienio ambasadų atstovų, daugiausia - žemesnio rango diplomatai. Iš ambasadorių dalyvavo tik Austrijos ambasados vadovas Michaelis Švarcingeris (Michael Schwarzinger).

Be R. Pavilionio, susitikime dalyvavo Seimo nariai liberaldemokratai Jonas Lionginas, Dailis Barakauskas ir Henrikas Žukauskas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų