REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Taip graudžiai prisipažino beplinkantis “svajonių jaunikis” Marijonas Mikutavičius savo naujojo albumo “Pasveikinkit vieni kitus” pristatyme, kuris vyko vakar (05.11) Vilniuje “Barbacan Palace”.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pristatymas prasidėjo, negaliu pasakyti, nes pavėlavau. Tiesa, nebuvau paskutinis. Dar labiau vėlavo orusis A. Siaurusevičius, kurį atvežė pats linksmiausias tarp visų sunkumų kilnotojų Ramūnas Vyšniauskas. Aišku, atvežė tais keliais, kuriais neleidžia važiuoti kelių eismo ženklai – viską mačiau.

REKLAMA

Be šių garbių asmenų, buvo, aišku, pramogų ir šou verslo atstovų – gelbėtoja Agnė ir iš konservatorių susirinkimo atbėgęs jos kolega Gediminas, ne gelbėtojas Jogaila, žaviai plaukus susisukusi Aistė Stonytė ir dar daugelis kitų.

Aišku, buvo ir politikų – Prezidentas Valdas Adamkus, liberalcentristų vadas Artūras Zuokas sėdėjo pirmoje eilėje. Tuo tarpu liberalcentristui Klemensui Rimšeliui pasisekė mažiau, - kurį laiką jam teko stovėti prie durų ir jį stumdė vėluojantys bei besibrukantys Marijono gerbėjai, paskui Rimšelis pats pasistumdė ir nukeliavo į mažiau prigrūstas erdves.

REKLAMA
REKLAMA

Diskusijos moderatorius – taip pavadinkime Tru Sabaką – po įžanginių žodžių leido užduoti klausimus. Vienas buvo apie ančiuką. Tuomet ir prisipažino Marijonas, kad vaikystėje jį lydėjo guminė antytė ir klizma, su kuria jis vonioje gainiodavo tą antytę. Toks nuoširdumas ir atvirumas visus tikriausiai labai sujaudino. Ypač visas susirinkusias merginas turėjo sudrebinti nuo Marijono lūpų nusprūdęs prisipažinimas, jog jis plinka – “svajonių jaunikis” tampa “svajonių senberniu”. Juk kokiam kitam galui Marijonas laiko katę, kurios plaukai atsiranda šaltibarščiuose, kaip jis porino savo susirinkusiems gerbėjams? Tokios, sakyčiau, intymios smulkmenos turėjo jaudinti ne tik gerbėjas, bet ir gerbėjus. Todėl nenuostabu, kad labai greitai albumo pristatymas virto prisipažinimų ir išpažinimų vakarėliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir Tru Sabaka nutraukė klausimų ir išpažinimų seansą bei maloniai leido gerbėjams pasveikinti Marijoną bei paprašyti jo autografų.

Po to, išgėrę šiek tiek gėrimų, vieni rinkosi klausytis Marijono gyvai atliekamų dainų, kiti – kaip A. Siaurusevičius ir Gudelis tikriausiai aptarinėjo politinę situaciją – dar treti dairėsi gražių merginų.

Štai taip ir įvyko albumo “Pasveikinkit vieni kitus” pristatymas.

Tomas Kazlauskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų