REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britney Spears (Britni Spirs) suprato padariusi didelę klaidą, kad šeštadienį 5 val. ryto girta ištekėjo už vieno savo draugo ir vos kelios valandos po jungtuvių ceremonijos verkdama dejavo: "O, Dieve, ką aš padariau?".

REKLAMA
REKLAMA

22 metų popmuzikos dainininkė sukrėtė pasaulį - sekmadienį paaiškėjo, kad ji po Naujųjų metų per linksmybes Las Vegase dėl akimirkos įgeidžio ištekėjo už vaikystės draugo Jasono Alleno Alexandero (Džeisono Aleno Alekzandero). Atgailaujanti Britney pati iš karto prisiėmė visą kaltę už šį nuotykį.

REKLAMA

Pranešama, kad kelios valandos po jungtuvių koplyčioje "Little White Wedding", per kurias ji buvo užsidėjusi beisbolo kepuraitę ir vilkėjo suplėšytus džinsus, Britney puolė Jasonui į glėbį ir pasakė: "Labai atsiprašau. Tai buvo tokia kvaila mintis".

Vienas šaltinis britų laikraščiui "Daily Mirror" pasakojo, kad jaunikis irgi gailėjosi: "Jasonas nuolat kartojo: "Aš atsiprašau, aš pasigėriau". Daugiau jis nieko negalėjo pasakyti".

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinis teigė, kad po jungtuvių draugo George'o Maloofo (Džordžo Malufo) restorane "Nines Steak House" įvykusi šventė greit apkarto: "Jie smarkiai gėrė ir visa tai buvo tik didelis nusivylimas. Buvo bjauru".

"Visi tikrai liūdėjo. Niekas nešoko. Visi buvo prislėgti. Atrodė beveik taip, lyg kas nors būtų miręs. Žmonės tiesiog sėdėjo nuleidę galvas, lyg negalėtų patikėti tuo, kas dedasi, - pasakojo šaltinis. - Britney beveik visą laiką vaikščiojo į tualetą. Ji plūdo ašaromis, jos veidas buvo ištinęs. Ji ir Jasonas nuolat ėjo prie baro. Ji jį apkabindavo ir abu jie liejo ašaras".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Jie nuolat atsiprašinėjo vienas kito ir abu kaltino save už tai, kas įvyko. Atrodė, kad jie vis dar sukrėsti praėjusios nakties", - sakė jis.

Asmens sargybinio išbartai Britney vėliau teko atlaikyti labai religingos motinos Lynne (Lin), kuri atskrido iš jų namų Kentvude Luizianoje, įtūžio priepuolį.

Šaltinis tęsė: "Štai tada ir prasidėjo... Ji ėjo iš proto, kaltino Maloofą ir šaukė: "Kaip tu galėjai skatinti mano vaiką tuoktis?" Ji taip pat barė Britney ir Jasoną ir klausė jų: "Ką, po velnių, jūs sau galvojote?" Ji negalėjo patikėti, kad jie vis dar geria. Galiausiai ji ir Britney apsiverkė".

REKLAMA

J. A. Alexandero tėvą taip pat sukrėtė šios vedybos. Porelė, kuri tuoktis tikriausiai sumanė per penktadienio vakaro išgertuves G. Maloofo klube "Ghostbar" viešbutyje "Palm Casino", vėliau šeštadienį surašė pareiškimą, kuriame prašoma anuliuoti jų santuoką.

Vienas B. Spears draugas, kuris reikalavo jo pavardės neskelbti, patvirtino, kad šeštadienį pavakare tiek B. Spears, tiek J. A. Alexanderas dalyvaujant advokatui, notarui, Britney broliui Brianui (Brajenui), jos vadybininkui Larry Rudolphui (Lariui Rudolfui) ir G. Maloofui pasirašė visus santuokos anuliavimo dokumentus.

Šie dokumentai teismui bus pateikti pirmadienį, kai tik jis pradės darbą, sakė draugas.

Atrodo, kad draugužiai vienas ant kito nepyksta. Šeštadienį vakare, netrukus po to, kai dokumentai buvo pasirašyti, jiedu pavakarieniavo "Nines Steak House" minėtame viešbutyje.

WENN-"Reuters"-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų