REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjo daugiau kaip 10 metų, kai Savanoriškosios krašto apsaugos tarnybos (SKAT) savanoriai įvykdė iki šiol precedento neturėjusią nepaklusnumo akciją, pasitraukdami į pakaunės miškus. A.Kliunka "Kauno dienai" neatmetė prielaidos, kad Bražuolės tilto susprogdinimas bei J.Abromavičiaus žūtis yra susiję su 1993-iųjų savanorių nepaklusnumo akcija. "Neatsakysiu nei taip, nei ne", - teigė prokuroras.

REKLAMA
REKLAMA

Generalinės prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus vyriausiasis prokuroras Algimantas Kliunka tvirtina, kad rezonansinės bylos, apie kurias neseniai teiravosi ir Prezidentas Rolandas Paksas, anksčiau ar vėliau teismą pasieks.

Žvelgdamas iš dabarties į 1993-iųjų įvykius, J.Maksvytis sako, kad tada buvo vieni laikai, o dabar - kiti. "Reikėjo nuversti anuometinę valdžią ir gal dabar gyventume geriau", - vakar "Kauno dienai" sakė J.Maksvytis ir pridūrė, kad tada vyrai į mišką išėjo dėl "tam tikrų priežasčių, o tikrosios teisybės žmonės nežino iki šiol". "Tada buvo pasirengę prisijungti ir daugiau kariškių. Kariuomenė mus palaikė. Rinktinių vadai sakė, kad ateitų į pagalbą vos davus signalą", - prisiminė J.Maksvytis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų