REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sarah Jessica Parker (Sara Džesika Parker) prisipažino, kad pagalvojusi apie artėjančią populiaraus serialo "Seksas ir miestas" (“Sex and The City”) pabaigą susigraudina iki ašarų.

REKLAMA
REKLAMA

S. J. Parker, kuri šiame seriale vaidina Kerę Bredšou, ir dar trys aktorės, atliekančios kitus tris pagrindinius vaidmenis, paskutinėse "Sekso ir miesto" serijose nusifilmuos per artimiausiais dvi savaites. Žiūrovai finalinę šios komedijos seriją per JAV televiziją išvys vasario mėnesį.

REKLAMA

38 metų aktorė savo interviu dienraščiui "The New York Post" sakė, kad Kerės vaidmuo jai niekada nebuvo tiesiog įprastas darbas. Ji pažymėjo, kad šis serialas pakeitė jos gyvenimą tiek asmeninėje, tiek profesinėje sferoje, todėl išsiskirdama su "Sekso ir miesto" aktorėmis bei kūrybine grupe ji negalinti nejausti liūdesio.

Sprendimas užbaigti šį serialą buvo priimtas praėjusiais metais, nors S. J. Parker pažymi, kad minčių nebevaidinti šioje komedijoje jai buvo kilę dar prieš dvejus metus, kai ji pastojo. 2002 metų spalį aktorė pagimdė sūnelį Jamesą (Džeimsą).

"Sekso ir miesto" žvaigždė teigė, kad šis serialas yra labai įdomus ir pelningas, žiūrovai prie jo priprato. Vis dėlto S. J. Parker pabrėžė, kad reikia sugalvoti kažką nauja.

Paskutinė "Sekso ir miesto" serija per kanalą HBO bus parodyta vasario 22 dieną.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų