REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmuojantis romantinėje komedijoje “Tegyvuoja meilė” aktoriams Colinui Firthui ir Luciai Monizo teko, anot jų, absurdiška užduotis - suvaidinti, kad jie romantiškai plaukioja ežere, nors giliausia to ežero vieta tesiekė vos 46 cm.

REKLAMA
REKLAMA

“Ta scena yra tikras absurdas. Pamenu, visa filmavimo komanda griuvinėjo ant žemės iš juoko, kai mes su Lucia romantiškai bandėme “plaukioti” nė pusmetrio nesiekiančiame ežere. Kaip suprantate, plaukti ten neįmanoma, tai režisieriaus liepimu šliaužėme keliais per visus dumblus, varliagyvius, akmenis ir žoles”, - prisimena komedijos “Tegyvuoja meilė” žvaigždė C. Firthas.

REKLAMA

“Negana to, mes turėjome vienas kitam šypsotis, atrodyti laimingi ir nusiteikę seksui. Kas juokingiausia, filme taip ir atrodome”, - priduria jo partnerė aktorė L. Monizo.

Pasak filmo “Tegyvuoja meilė” scenarijaus autoriaus ir režisieriaus Richardo Curtiso, ežeras filmavimui buvo parinktas dar pavasarį, tačiau filmavimo darbai prasidėjo tik besibaigiant vasarai.

“Ežeras yra labai romantiškoje vietoje. Pasirinkome jį dar ir dėl to, kad jis nebuvo gilus, tačiau nė nenutuokėme, kad per vasarą jis taip išdžius ir nuseks. Kiekvieną kartą, kai žiūriu šią komediją, kvatojuosi išvydęs ežero sceną, nes aktoriai ten tokie žavūs, viliasi pradėti naujus santykius, o iš tiesų murkdosi visiškame purve. Visai kaip daugelis žmonių tikrame gyvenime, ar ne?”, - samprotauja filmo režisierius ir scenaristas R. Curtisas, kurį visame pasaulyje išgarsino tokie filmai, kaip “Bridžitos Džouns dienoraštis”, “Noting Hilas” bei “Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės”.

REKLAMA
REKLAMA

Vasario 13 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodysiančioje romantinėje komedijoje “Tegyvuoja meilė”, be C. Firtho ir L. Monizo, vaidmenis sukūrė šios žvaigždės: Hugh Grantas, ponas “Bynas” Rowanas Atkinsonas, Liamas Neesonas, Claudia Schiffer, Alanas Rickmanas, Emma Thompson, Keira Knightley ir kiti.

ACME

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų