REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiosios Britanijos superžvaigždė Robbie Williamsas (Robis Viljamsas) nusprendė atsisakyti niekuo neįpareigojančių santykių su moterimis, kad galėtų susirasti vienintelę savo gyvenimo meilę.

REKLAMA
REKLAMA

29 metų hito "Angels" atlikėjas teigia jau susitvarkęs savo asmeninį gyvenimą, kai po kelerių metų kovos jam pavyko įveikti alkoholizmo ir narkomanijos demonus. Tačiau gražuolis dainininkas pažymi, kad jam dar trūksta moters, su kuria jis galėtų dalytis savo gyvenimo džiaugsmais ir rūpesčiais.

REKLAMA

"Mano gyvenimas grįžo į normalias vėžes, ir aš esu laimingas, kaip niekada. Supratau, kad gyvenimas yra gražus ir kad likimas man buvo maloningas", - teigė R. Williamsas.

"Esu tikras, kad daug žmonių nustebs, jog šiuo metu neturiu virtinės romanų. Tačiau tai yra tiesa, ir dėl to esu tik laimingesnis", - pažymėjo jis.

Buvęs grupės "Take That" narys nusprendė išsikelti iš savo namų Los Andžele, nes yra įsitikinęs, kad šiame mieste jis nesutiks idealios partnerės.

"Los Andželas apsėstas sekso. Tačiau aš ieškau ne to. Šiuo metu išgyvenu tokį laikotarpį, kai noriu rasti moterį, su kuria būčiau laimingas ilgesnį laiką. Ieškau savo gyvenimo moters", - paaiškino R. Williamsas.

WENN-BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų