REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Rolandas Paksas stebisi, kad Lietuvos nacionalinio radijo ir televizijos (LRT) vadovybė nusprendė per Lietuvos televizijos pirmąjį kanalą netransliuoti jo naujametinio sveikinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį Prezidento spaudos tarnyba pranešė, kad gruodžio 29 dieną Lietuvos televizijos direktoriui Šarūnui Kalinauskui buvo pranešta, kad gruodžio 31 dieną bus perduotas prezidento naujametinio sveikinimo įrašas.

REKLAMA

Tuo tarpu LRT generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis BNS sakė, kad prezidento naujametinio sveikinimo įrašas jiems buvo netikėtas, nes paprastai "šalies vadovai tautą sveikina su šv.Kalėdomis".

"Pasaulio praktikoje valstybių vadovai, monarchai į tautą kreipiasi šv.Kalėdų progą, tik Rusija yra išimtis, kur prezidentas sveikina per Naujuosius metus", - teigė K. Petrauskis.

Jo teigimu, Lietuvos televizijos Naujųjų metų programa buvo parengta iš anksto. "Nustebome sužinoję, kad yra toks sveikinimas, todėl jo fragmentas buvo transliuotas naujienų laidoje "Panorama" ir visas sveikinimas - Lietuvos televizijos 2-ojoje programoje", - pasakojo K.Petrauskas.

R.Pakso naujametinis sveikinimas truko apie 5 minutes.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų