REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iš kur tokia bjauri padėtis Lietuvoje, daugelis klausia ir čia, ir kitur. Pačioj Lietuvoj gudrūs propagandistai tūkstantiniu netiesos kartojimu jau beveik persuko klausimą iš realaus korupcininkų sąmokslo Prezidentūroje į tariamą “sąmokslą prieš prezidentą”.

REKLAMA
REKLAMA

Čia tie baisieji sąmokslininkai prieš krištolinį prezidentą jau ir kardinolas su vyskupais, ir Seimas, ir Konstitucinis Teismas, ir premjeras - sykiu paėmus, tiesiog siaubingas valstybės vaizdas. O ar nereikėtų pažvelgti tiesai į akis pagal žinomus ir nustatytus faktus?

REKLAMA

Rolandas Paksas atsivedė į Prezidentūrą būrį korumpuotų draugelių, kurie netrukus patys, o dar prezidento remiami, ėmėsi išmušinėti akcijų turtą saviškiams. Beje, pirmiausia kelių tiesimo srityje, kur bus galimybė gerai pasimaitinti Europos pinigais. Preke tapo ir Lietuvos pilietybė - būsimoji Europos pilietybė.

Tai atskleista. Ką daro prezidentas? Ne tik neatsiriboja, neapsivalo, kaip siūlė premjeras, bet savo postu dengia draugelius. Pats juolab nesirodo Seimo komisijose, urmu visus kaltindamas “sąmokslu”. Valstybės sąmokslas prieš korupciją?

REKLAMA
REKLAMA

Prezidentas išniekino priesaiką ir pažeidė Konstituciją - tokią išvadą padarė Konstitucinis Teismas, aukščiausia šių klausimų institucija Lietuvoje. Pasirodo, net vieningą Konstitucinio Teismo balsavimą galima išvadinti niekinamais žodžiais, taip niekinant visą Lietuvos konstitucinės demokratijos pastatą. Ne veltui aplink darbuojasi populizmo dubleris iš Kėdainių, lygiai taip pat niekinantis visa, kas Lietuvos žmonių darbu ir pasiaukojimu Lietuvoje vis dėlto pasiekta per keturiolika atkurtos ir krauju apgintos Nepriklausomybės metų.

Kuris niekintojas kuriam kloja kelią?

"Omni Laiko” redakcijos nuomonė nebūtinai sutampa su autorių pareikštomis mintimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų