REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Man draugai sakė, kad Eurovizija yra labai blogai. Jie klauso “Radiohead”, su nuožmiu liūdesiu geria brangų vyną ir riaugėja tik labai gerai apsižvalgę.

REKLAMA
REKLAMA

Bet man nėra nieko autoritetingesnio už brolius Bendžius. Kai jie važiuoja, jų lieti ratlankiai verčia merginas gražiau plaukus kedenti ir prisiminti į veidrodį pažiūrėti. Aš geriu “Euro” alų, o prisisėmęs pilną burną saulėgrąžų, moku visas išgliaudyt taip, kad lukštai liktų kairiame žande, sėklos - dešiniame. Ir dar noriu susipažinti su liekna mergina be “majakų”.

REKLAMA

Laikraščiuose neskaitau tų nesąmonių pirmam puslapy, apie šio šeštadienio (01.10) svajotojus tapti eurovizininkais pradėsiu nuo paskutinio, devinto - Manto.

Mantas tikrai užmiršęs apie badaujančius Afrikos vaikus ir Lietuvos gatves, į kurias taip baisu išeiti (turbūt todėl, kad gatvėj televizoriaus nėra, šnekėti su žmonėmis reikės), jis dainuoja tokias teigiamas ir banalias dainas, kad žmonės šnekėdami apie orus tokių banalybių nesugalvoja. “Aš atsitiesiau po nesėkmės ir dabar dar tvirčiau ėmiausi įgyvendinti savo svajonę”, laikraščio priedo “Chebra!!!” žurnalistui sakys Mantas (“Ot, gaidys”, - galvoja Mantas, skaitydamas, kaip A. Višinskis lolašviliškai ateitį spėja).

REKLAMA
REKLAMA

Mantas, beje, taip ir vadinasi - Mantas. Kaip Britney. Arba Kylie. Arba Beyonce. Savo seksualinę orientaciją bus priverstas arba patvirtinti, arba paneigti.

Mantą dar galėtų išgelbėti hiphopas (“never stopas”), Vakaruose skambantis taip, kad policininkai naktimis nebevažinėja viešosios tvarkos įvedinėti.

Hiphope rimti žmonės rimtais veidais rimtas mašinas vairuoja, todėl jam reikėtų tokios blizgančios sportinės mažulės su lemputėmis ant purkštukų, kad drąsiai kamščiuose prieš pat šviesoforą galėtų užlindinėti. Ir dar jį pergrimuoti į rimtą reikėtų, nes dabar kažkoks pusiau soliariuminis, pusiau vokiškai šlagerinis (http://artsatweb.de/tools/covers/292.jpg) yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tada dar reikėtų pasakyti, kad Mantas - vaikystėj KGB pagrobtas Eminemo brolis, nubogintas į savižudybių kraštą (kaip ten ta šalis?) ir teigiamomis dainelėmis romantiškai maištaujantis prieš viską supančią depresiją.

Manot, kad jau dabar iš karto griebi mikrofoną ir garsą ištestuoji?

Bėda tame, kad hiphope moteris reikia ne debesėliais ir ne saulutėm, o kalėm vadinti. Dar reikia, kad jos raivytųsi rimtais veidais, aliejais išteptos, o jų papai būtų tokie, kad žmona, draugė (ar dar kokia nors gerti alų trukdanti) bambėti pradėtų. Ir dar hiphope reikia dainuoti, kad taip įtakingai rūkai žolę, kad trys pypkės per vakarą užsikemša (žurnalistai teigia, kad žolę daro iš marihuanos, o marihuaną - iš kanapių).

REKLAMA

Jeigu Mantas su tokiais hiphopais išlįstų į LRT eterį, Rolandas Pavilionis taip apsidžiaugtų, kad AMP (Aušrinę Mariją) viešumoj prancūziškai pabučiuotų (http://www.omni.lt/index.php?base/z_136765), o kardinolas Bačkis pasakytų, kad saviraiška yra gerai, bet jis galėtų pasiūlyti katalikiško repo (http://www.omni.lt/index.php?i$9359_70693$z_140925).

Šeštadienį LTV dar parodė, kad be Manto į pagalvę įsikniaubę, stulpą, šunį, televizorių apsikabinę, verkti galės:

*Kažkokia popgotė rožiniais drabužėliais. Rožinė gotė ir dar “pop” - tai kaip Landsbergis Brazausko partijoj (http://www.nkp.lt/img/tikras_gotas.jpg). Mergina stambių kaulų, o europiečiams vidinis grožis seniai nerūpi.

REKLAMA

*Blogiausius pasaulio rokerius “Nickelback” lenkiantys “Merlin”, įsitaisę kažkokią ne gašliai gražią Tają (nežinau jos, bet sako, kad žvaigždė).

*Kantri, amerikietiškus šlagerius, grojantys “The Road Band”. Puiki muzika antiamerikietiškai nusiteikusiems europiečiams.

*Grupė, paprastu pavadinimu “Colder”, ir tokiu pat paprastu dainos pavadinimu “Follow”, grojanti paprasčiausią kokį tik įmanomą melancholišką rokelį.

*A. Girkontaitė, suokianti ispaniškumu dvelkiančias balades man-taip-skauda-kad-net-stomatologas-nebaisus. O gal daugiausiai TV Europoj žiūrintys ispanai ir užsikabintų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

*Grupė “Graffiti”, netikėtai pralenkiantys grupę “Merlin”.

*Jaunuolis Lawry, kuriam tikriausiai patinka lipti ant scenos. Iš po jo švarko ryškiai šviečia įtakingų avalynės gamintojų ženklas (http://www.lokomotiv.ru/img/sponsor/nike.gif). Rėmėjai?

*Artis ir “Bugs band”, su dar viena pozityvia daina “Brave step” (“Drąsus žingsnis”), nenusipelnantys būti apibūdintais vaizdžiai.

O pauzėmis tarp dainų vyksta kritikos šou. DJ Užkuraitis pasisodinęs du TV naujokus vaikinus ir naujokę merginą. Vienas vaikinas - arminas, kitas - višinskis, jie taršo muziką su žavia šypsena taip, kad jaunajam Lawry širdelė turėtų virpėti. Užkuraičiui nepavyko pasikviesti interneto pažibos, mados kritikės Ugnės Degutytės (http://www.omni.lt/index.php?base/z_139834), tai vizualiam stiliui vertinti pasodinta neva jaunatviškai aptaisyta mergina. Bet Užkuraičiui pikti liežuviai nutylėjo, kad į šoną pakreipta kepuraitė net vaikams juokinga.

REKLAMA

Kitą savaitę, šeštadienį, 21 val., galėsim pažiūrėti į dar vieną krūvelę tokių, apie kokius net “gūglas” dažnai tyli.

O tuo pačiu metu kai kas sako, kad eis toli. “Šeimos papilnėjimo proga senelį Briuselį sveikina duktė Lietuva, žentas “VP Market”, anūkė Finansų ministerija, neklaužada baikeris ir siunčia “Amberlife” dainą “Vienasžodisgerairimuojas”. Tokį sveikinimą Eurovizijoje, didžiausiame Europos pageidavimų koncerte, turėtume išgirsti, jei broliams Bendžiams pagaliau pavyktų.

[email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų