REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentas Rolandas Paksas patikino, kad šalyje vykstantis politinis skandalas neatsilieps Lietuvos užsienio politikos tęstinumui, nesutrukdys valstybės integracijai į Europos Sąjungą ir NATO. Kartu valstybės vadovas paragino šalies politikus, pareigūnus dėti visas pastangas, kad Lietuvos užsienio politika nebūtų įtraukta į vidaus politines batalijas.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį (01.27) prezidento spaudos tarnybos išplatintame pareiškime rašoma, kad valstybės vadovas pabrėžia užsienio politikos tęstinumą, kaip vieną svarbiausių 13 nepriklausomybės metų pasiekimų, užtikrinusių sėkmingą Lietuvos integraciją į ES ir NATO, sukūrusių stabilią mūsų šalies aplinką, leidusių įvertinti valstybę, kaip solidžią tarptautinės bendruomenės narę.

REKLAMA

Paraginęs į vidaus politines batalijas neįtraukti užsienio politikos, prezidentas taip pat pareiškė įsitikinimą, kad į Lietuvoje vykstančius procesus neturi būti įtraukiamos užsienio valstybės, Lietuvos partneriai ir draugai kitose šalyse.

Prezidentas atkreipia dėmesį, kad ne kartą Lietuvos partneriai užsienyje yra užtikrinę, kad šiuo metu mūsų šalyje vykstantys procesai yra stebimi, o iškilusias problemas demokratiniu keliu turi išspręsti pati Lietuva.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų