REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prezidentui Rolandui Paksui adresuojamų kaltinimų pagrįstumą tiriančios specialiosios Seimo komisijos posėdyje kai kurie apklausti liudytojai teigė neatsimeną komisijos narius dominusių svarbių aplinkybių.

REKLAMA
REKLAMA

Tai pažymėjęs komisijos pirmininko pavaduotojas Julius Sabatauskas trečiadienį (01.21), pasibaigus liudytojų apklausai, žurnalistams pareiškė, kad iš gautų parodymų jam labiausiai įsiminęs žodis "neatsimenu".

REKLAMA

"Sunku patikėti, kai apie įvykius, kurie būna ne kasdien, sakoma "neatsimenu", - stebėjosi parlamentaras. Pasak J. Sabatausko, komisija atskirai svarstys klausimą, kaip vertinti šias atminties spragas liudytojų parodymuose.

"Mes dar nevertiname nė vieno fakto, nedarome išvadų dėl jokio kaltinimo. Kitą savaitę pradėsime tirti ir vertinti tuos įrodymus ir faktus, kuriuos jau nustatėme, ar priimsime sprendimą, kad mums pakanka įrodymų faktams nustatyti", - apie komisijos darbą sakė J. Sabatauskas.

Trečiadienį komisijos posėdyje liudijo AB "Lietuvos energija" generalinis direktorius Rymantas Juozaitis, prezidento padėjėja Daiva Kulbokaitė, koncerno "MG Baltic" korporatyvinių reikalų direktorius Valdas Sutkus ir Seimo narys liberaldemokratas Henrikas Žukauskas.

ELTA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų