REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vytautas Šustauskas net dešimt metų galėjo būti susituokęs su dviem moterimis, teigia dabartinė parlamentaro žmona Nijolė Šustauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Dienraštis "Lietuvos rytas" rašo, kad N. Šustauskienė žada kreiptis į teismą dėl V. Šustausko jai padarytos moralinės žalos. Esą vyras klastojo dokumentus, taigi buvę nesąžiningas ir melagis.

REKLAMA

Anot dienraščio, su Ramute (Danute) Anele Ertmonaite V. Šustauskas oficialiai susituokė, nors nebuvo išsiskyręs su pirmąja savo žmona, Aldona Marija Pavilonyte. 1985-aisiais V. Šustauskas išsiskyrė su dviem žmonomis iš karto - balandžio 18-ąją - su antrąja, o lapkričio 12-ąją - su pirmąja.

Pats V. Šustauskas teigė, kad jo pirmoji žmona su juo išsiskyrė 1974-aisiais, jam kalint dabartinio Sankt Peterburgo kalėjime, ir nuo to laiko jis jos akyse nematęs. O ištuokos dokumentą V. Šustauskas sutvarkė vėliau.

REKLAMA
REKLAMA

Anot dienraščio, advokatų teigimu, tai yra dokumentų klastojimas.

Civilinis kodeksas draudžia daugpatystę, tačiau konkrečių baudų už tai nenumatoma.

Parlamentaro žmona N. Šustauskienė jau kreipėsi į advokatus, prašydama padėti kuo greičiau išskirti su vyru. Anot dienraščio, tai išgirdęs Seimo narys žadėjo primokėti žmonai, kad ši išvaduotų jį iš to pragaro.

Be to, V. Šustauskas žadėjo palikti visą turtą, nes ir iki šiol su buvusiomis sutuoktinėmis išsiskyrė, pasiėmęs tik drabužių.

V. Šustauskas teigė, kad išsiskyręs daugiau nebeves, - "tikras politikas turi būti kaip kunigas -nevedęs".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

61 metų N. Šustauskienė skyrybų pareikalavo sužinojusi, kad jos vyras iki šiol neretai nakvoja savo antrosios žmonos namuose.

Prieš savaitę beveik parą vaidijęsis su žmona V. Šustauskas susikrovė daiktus ir išsikėlė gyventi į Kauną pas sūnų, palikęs žmoną Seimo viešbutyje.

Sausio 12-osios naktį policija buvo iškviesta į Seimo viešbutį tramdyti Šustauskų šeimyninio konflikto. Pareigūnus telefonu iškvietė Vokietijoje esantis N. Šustauskienės sūnus. Vyras tvirtino, kad V. Šustauskas muša jo motiną.

Vilniaus policija nusprendė nepradėti ikiteisminio tyrimo dėl sutuoktinių Šustauskų šeimyninio konflikto.

Vilniaus miesto 2-asis policijos komisariatas N. Šustauskienei antradienį išsiuntė oficialų pranešimą, kad ji privataus kaltinimo tvarka gali kreiptis į teismą ir ten iškelti bylą savo vyrui.

BNS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų